• stales

    Dobry den,

    chcel by som Vas poprosit o radu. Chcem si kupit novy bicykel. Prestudoval som si par tem, nechal som si poradit od skuseneho predavaca, tak ma este zaujima Vas odborny nazor. Rozmyslam medzi >

    http://www.bike-discount.de/…d-black.html

    a http://www.bike-discount.de/…k-white.html

    Resp. aby kolo stalo tak do tych 30 000 ,– Kc

    Vyska 193 cm a vaha 98 Kg

    Jazdenie – do prace 4 dni v tyzdni + rekreacne cez vikend, teren normalna cesta, strk, po lese …

    Necham sa rad aj inspirovat inymi znackami. Mne sa paci MERIDA, mal som ju uz ako mlady … Mal by som ist do 29 alebo staci 26 ?

    Dalej sa chcem spytat na skusenosti ohladom nakupu bikov z bike-discount.de. Kupoval by som z tade, pretoze tie ceny su podstatne mensie.

    0 0
    • PatrikL  

      ak 29" z b-d, tak pozri radon-y :) Napríklad ja by som bral http://www.bike-discount.de/…9er-5–0.html , za tú cenu nie je čo riešiť :) Ostane aj na nové kolesá a nejaký iný „tuning“

      0 0
      • stales  

        takze myslis, ze ten Radon je lepsi? resp. ma lepsie komponenty z ktorych je zlozeny ?

        Este ma jeden kamos trosku navnadil na celoodpruzeny bike. Myslis ze v tej cenovej kategorii (30 000,–) ma zmysel ? napr. na tej nemeckej stranke …

        0 0
      • ClAyD  

        Tak za ty prachy naprostá hitparáda!

        0 0
        • stales  

          OK, ten teren samo nehrotim. Takze mi z toho vyplyva, ze ist do toho Radona. Este nieco – kedze je tam financna rezerva, mozno by siel aj drahsi Radon … Lenze ak to nebude citit na jazde, tak to nema samo zmysel … Co vy na to, vedeli by ste mi doporucit este aj nejakeho ineho Radona v tej 29 … len aby som mal este o com premyslat :) Zatial dakujem za nazory!

          0 0
          • PatrikL  

            ak porovnávam tieto 3

            1. http://www.bike-discount.de/…9er-5–0.html
            2. http://www.bike-discount.de/…9er-6–0.html
            3. http://www.bike-discount.de/…9er-7–0.html

            Tak 2. má oproti 1. lepšie náboje, asi aj doplnky (sedlovka, riadítka…). Potom sram sada sa mi 10sp nepáči – cena a opustili pomer 1:1 :)

            Nejaký rozdiel v jazdných vlastnostiach medzi 1. a 2. nebude, po zmene pár komponentov by bol prvý dokonca lepší a stále za nižšiu cenu :)

            A 3. je samozrejme úplne niekde inde ako prvé dva (až na kolesá, čo je trochu blbé), ale zase cena je už dosť vysoká.

            0 0
            • Azmir  

              Ten prostřední mi z toho vychází nějak nejhůř. Budto bych bral ten první, po koupi rovnou prodal kola jako nejeté a koupil nová kola např. nebo bych rovnou šel do toho 3. záleží na tobě. Pokud si ale hoby jezdec tak ta jednička klidně bude stačit a koupíš nové kola a budeš spokojen ;-)

              0 0
              • stales  

                Ok, mozete mi prosim napisat, ze preco mam potom hned kupit tie nove kola ? tie, ktore ma su zle? tenka pneumatika ? alebo?

                0 0
                • ClAyD  

                  Ále, to jen proto, že budou trošku těžší a kvůli pověstnýmu „těsnění“ nábojů od Shimana…

                  0 0
                  • PatrikL  

                    ešte by tam s novými mohol šibnúť pevnú os dopredu aj dozadu, to by bolo pri takmer 100kg hmotnosti a 29" biku fajn :)

                    0 0
                • Azmir  

                  Protože na komponentech, které se otáčejí nejvíce poznáš váhovou úsporu, tudíž pokud máš na kolo větší obnos než za který to koupíš a jsi ochoten ještě něco zainvestovat tak bych koupil právě kola (na jiných kolech třeba pláště a duše, ale tady to stačí až se sjedou). Protože hlavně rám, kola a vidlice mají význam a rám i vidla tady budou s ohledem na cenu dobré.

                  0 0
            • Levandule  

              Chtěl bych jako neznalý zeptat, jestli nevíte zda je možné někde v ČR ho objednat, vyzkoušet, vidět či ne. Trochu mám obavu z toho ho objednat a pak zjistit, že mi nesedí. Já bych šel do 3.http://www.bike-discount.de/…9er-7–0.html

              0 0
              • Azmir  

                v ČR asi jeidně tak že koukneš do našich bajků, jestli tam nějaký je s podobným rámem a jestli je blízko tebe a zajedeš se podívat k němu jinak ee, je tu pak další možnost že si na jejich webu najdeš geometrii a najdeš u nás něco s podobnou a zkusíš a uvidíš jak ti jaká velikost bude sedět.

                0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.