• sun7dots

    Ahoj,

    potreboval bych trochu poradit. Kudy je podle Vas nejlepsi trasa z roztyl/chodova na zizkov, konkretne do oblasti cca mezi nakladovym nadrazim a kinem aero? Samozrejme kolmo a s minimalnim kontaktem s dopravou. Diky moc za tipy.

    0 0
    • sun7dots  

      Nikdo netusi?( Nerikejte mi ze budu muset jezdit MHDckem…

      0 0
      • Kubatec  

        Ahoj, z Opatova vede cyklo trasa přes Roztyly, Krčský les až do Bráníka. Pak neni nic snažšího, než se dát podel vody (rovněž po cyklo stezce) až na Palačák, pak to projet na Karlák a dále přes I.P.Pavlova na Mírák a pokračovat dále na Žižkov. Auta potkáš jen v úseku Karlák – Žižkov, jinak je to v pohodě.

        0 0
        • mj  

          V Praze se nedá jezdit (ve smyslu pravidelného dojíždění třeba do práce) tak, že se člověk podívá na plán cyklostezek a podle nich jede. Pokud nemáš jo štěstí na cyklostezku ve svým směru, tak většinou si musíš najít svou trasu sám, zkombinovat vedlejší ulice s širšími chodníky, příp. to někdy švihnout přes park apod. Po ránu je to v pohodě, odpoledne to může být horší. Odpoledne ale jsou i cyklostezky težko průjezdné. Z Chodova bych sjel do Hostivaře a snažil se najít cestu zadem přes Skalku do Malešic a teprve pak to otočil na Žižkov.

          0 0
    • Vsara  

      Snad něco najdeš tady klobouk.fsv.cvut­.cz/

      0 0
    • Radek Broz  

      Dle mě metrem roztyly-hlavák a pak na jedno z Nákladových nádraží tram;-)

      0 0
    • kudlanka32  

      no vzhledem k tomu ze chces na zizkov tak mas s parkem smulu.....jde spis vychytat cesta nejmensiho odporu.....

      moje poznatky – vsude sou dlazky a jednosmerky a to tim stylem ze se stridaj, takze budes muset po chodnikach na kterych je nasrano, a parkujou tam auta. Semtam je parcik ale je to nespojity. Nastesti minimalni provoz. Ja teda jezdim pres tu cast okolo veze a do tunelu pod vitkovem…u toho nadrazi to je mnohem lepsi – sou tam aspon siroke chodniky.

      0 0
    • radio  

      Nevím, jestli nejlepší, ale dá se jet takhle: Na půl cesty mezi Chodovem a Roztyly je ulice Kloknerova, ze které se dá najet na lávku přes dálnici. Pak dále směrem ke státnímu archivu (bacha, musí se přejet dvouproudovka) do Blažimské. Pak přes louku do ulice U záběhlického zámku. Přímo v zatáčce, kde vyjedeš přejedeš cestu, projedeš rádobylesíkem a vyjedeš u nějakého areálu. Ten objedeš po levé straně a zahneš k Hameráku. Potom stoupákem (trochu technická část, má více variant, doporučuju vyzkoušet :-)) a směrem do ulice Oty Pavla. Tam se sjede k pumpě a podjede jižní spojka. Pak dále Průhonickou do ulice V korytech (zahnout doleva). Tady bacha, je to tam pruda, ale není v dosahu lepší způsob jak s dostat přes trať. Pak Kolovratskou, Solidarity, Tuklatskou, Plaňanskou do Malešického parku – ten projedeš a na konci doleva do ulice U krbu → Nad Kapličkou, pak se pojede trať a vyjedeš u Plusu na Vackově. Dále přes ulici Na Vackově, k okraji Židovských pecí a pak už si poradíš :-) Trasa vyzkoušená, jezdíval jsem, nějakým ulicím se nevyhneš nikdy… Dá se to jezdit i delší trasou přes Rabakovskou a Třebohostickou, ale už je to celkem zajížďka.

      0 0
    • sun7dots  

      Sice trochu pozde, ale prece – vsem moc dekuji za prispevky!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.