• mdk

    Tak us dlhsiu dobu pouzivam pedaly s pinami www.kupkolo.cz/…uct_info.php?… , ale kedze obycajne pedale www.kupkolo.cz/…uct_info.php?… su lahsie cca o 200–300g tak sa priklanam pre tie lahsie…No len chcem vase skusenosti s tymi lahsimi pedalmi, (predsa nemaju tam take tie vystupky na udrzanie nohy)…A tie s pinami mi proste ide super ale chcem dajaky ten gram dat dole

    Anketa: ktore platformy?

    11x
    100%
    0x
    0%
    0 0
    • Kero  

      Tak jasne ze s pinmi lebo na tych obycajnych ti nikdy nebudu drzat noha tak ako na platformach a to za tu hmotnost stoji.

      0 0
    • Vilém  

      Ty obycejny jsou v terenu bez klipsen,narozdil od platformu, nepouzitelny.

      0 0
      • mdk  

        a ked s pinami tak ktore? je lepsie mat vymenitelne piny alebo pevne…teras pozeram na mojich pedaloch ze niekde us mam len 2mm piny max 3mm…

        0 0
        • Vilém  

          Zalezi jestli ty piny „hoblujes“ treba pri nejaem streetu nebo trialu,nebo Ti jen drzi botu:)Ty vymenitelny jsou teoreticky lepsi,ale stejne vetsinou pin zohnes,tak ze nejde vysroubovat,nebo to sroste s pedalem tak,ze je taky nevyndas:(Nektere maji v pinu maly imbus ze strany odkud je noha a ty po nejakem case taky moc nejdou ven.Myslim,ze pri dnesni cene obyc platformu (±300) se moc nevyplati drbat s menenim pinu.Proste az je pozurazis,tak koupis jiny pedaly a stary das treba babicce:)

          0 0
        • goofy  

          Nevymenitelne jsou na dve veci: na hovno a do kose… Ty piny tam jsou odlite, a uz z vyroby maji obly a ne ostry tvar. Tim padem noha nedrzi poradne ani na novych pedalech, nedej boze trochu jezdenych. Kup pedaly s vymennyma pinama. Ty maji pekne ostre spice, timpadem se pekne zakusujou jak do bot, tak do holeni ;-)

          0 0
          • Vilém  

            Tema nevymenejma jsem nemyslel platformy s odlitejma pinama.Jsou i modely s normalnima ocelovejma pinama,ktery nejdou menit.

            0 0
            • mdk  

              teras co mam pedale vellgo s pinami tak us su dost zodrate ale zda sa mi ze pri kupe ties neboli ostre, je pravda ze obcas mi noha vyskoci s pedalov ale as take hrozne to nebolo ze bi som musel mat prave tie najostrejsie piny…este uvidim podla ceny…lebo staviam bajk no a pravdupovediac nemam skoro nic(brzdy, kostra, vidla)

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.