• vencaslacik

    Dobrý den, měl bych dotaz ohledně krosového kola Cube Nature 2015.Měřím 180cm a vážím 79kg. Najezdím jen 1000km za sezonu,hlavně asfaltové silnice,sem tam lehčí terén.Je to dobrá volba?Díky za rady

    0 0
    • felix.org  

      Jestli je za cenu 17k, jak jsem našel, tak určitě ne.

      0 0
      • vencaslacik  

        A co byste mně doporučil za cenu kolem 15000?Něco rozumného cena/výkon.

        0 0
        • felix.org  

          Napsal bych uživateli scalar. Už jsem od něj bral dvě krosová kola a za cenu, kterou stojí ten Cube, dostaneš podstatně lepší a vyváženější kolo.

          0 0
    • Erknold  

      To je prostě těžké se sériovým krosem. Do 20k se hledá hrozně blbě takové, aby bylo nějak slušně poskládané. Ten Cube je prostě takový sériový průměr, jako většina sériovek.

      JE tam prostě taková obyčejná pružinová vidlice, nejlevnější kola. Kombinace přehazovačky XT s řazením Alivio. To je jak dát do auta motor z ferrary a převodovku z fábie. Výsledek stejně nedokáže využít kvalit té přehazovačky XT. Váha 14 kg mluví své.

      Trošku lepší v tutěch ohledech je Leader Fox http://e-shop.leaderfox.cz/…2000101.aspx ale i ten má své moouchy.

      Nicméně dost se tu doporučuje jít v tutěch cenových limitech do stavby na zakázku, zejména u krosových kol. Také jsem šel touto cestou. Pak je možnost mít prakticky tu nejlepší krosovou vidlici, slušné lehké kliky, slušná spolehlivá kola apod (prostě něco s váhou cca 12,5 kg). Možná máš někde ve svém okolí stavitele, ani o tom nevíš. Nevím odkud jsi. Ale dnes se stejně nechá vše poslat nějakým PPL. Bys musel zkusit poslal mejl uživatelům třeba Scalar, Maajkee, Bluma. Je sice úplná špička sezóny, ale třeba budou mít volno na Tvé kolo.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.