• gekkon

    Ahoj, mám jeden rychlý dotaz k uvedené oblasti – zvažuji ještě tento víkend opustit sedlo a vyrazit na skialpy – není nikdo z místních, kdo mi odreferuje aktuální podmínky a možnosti – zda je ještě možno z Hynčic nebo Stříbrnic se dostat slušně na lyžích nahoru a dolů? Díky všem pěkné jaro tak i tak

    GeK

    0 0
    • Floydie  

      Ahoj, mam stejny dotaz, treba se tentokrat nekdo chytne? Vyrazil bych ze Stribrnice a chci nahoru na Sneznik. Jakou cestou tam a zpet? Diky moc.

      0 0
    • pete  

      Ahoj, o sníh bych strach opravdu neměl. Spíš se stal KS Mekkou chodců takže obvyklé přístupové trasy bývají dost rozšlapány. S parkováním je to ve Stříbrnicích špatné, tak doporučuji nechat auto dole pod vleky a vyrazit od kapličky ve Stříbrnicích po modré TZ a dál přes Kapličku, Adelin pramen a pak podle chuti buď přímo po hranici ( nástup v ostré levotočivé zatáčce nad Adeliným pramenem), nebo „klasicky“ po červené TZ. A zpátky pak kolem Ludmily a pak po žluté TZ nad Hynčice, přes Štvanici a sjet na parkoviště. Popřípadě pokud bys chtěl mrknout na Návrší, tak zpět si užít sjezd po upravené cestě k Návrší a odtud po vrstevnici opět na Štvanici a dolů na parkoviště.

      0 0
      • Floydie  

        Ja budu cely pristi tyden bydlet u Bořka ( http://www.kralickachata.cz/ ), takze s parkovanim problem mit nebudu. Diky moc za tipy. Snehu tam ted mate pry dostatek, malinko se ma oteplit, ale alespon nebudu mrznout ;-)

        0 0
        • Floydie  

          Tak jsem to dnes dal a fakt nadhera. V sobotu jsou tu i skialp nocni zavody :-)

          2 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.