• Neta76

    Dobrý den. Mám doma asi 10let starý Superior (Tornado nebo Hurican) rám nějaký 7005 komponenty Deore LX a Zoom. Jsem amatér a moc tomu nerozumím, akorát vím že na mém superioru se mi jezdilo vždycky moc dobře. Problém je v tom, že mi ho manželka zabavila a já si mám pořídit jiné. Takže jsem se porozhlédnul a padla mi do oka nabídka na kolo pro mně neznámé značky FUJI a je to model LE, který jsem na netu nikde nenašel. Proto bych chtěl poprosit o nějaké bližší ohodnocení a shrnutí pro a proti tohoto kola a značky. Menší popis: celokarbonový rám Monocoque high modulus C-4, vidlice RS Recon SL Air poplock, brzdy Deore hydrokotouč, převodník-měnič Deore XT, pláště Continental Speed King 2.1, ráfky Alex Rims DP disc, pedál Xpedo Clipples. Díky za jakoukoliv odpověď…

    0 0
    • grafik  

      fuji lehce sleduju od roku 2004, prijde mi, ze se snazi nalakat jen na hezky ram (napriklad bullit z r 2004), oem vybaveni nabizi velmi nesourode ala co dum dal (viz tento pripad karbon vs deore), monokok te asi laka, ale pohlidnul bych se pojinem kole, pedpokladam ze za ±30 sezenes v hliniku lepsi bike …

      0 0
      • Neta76  

        Materiál rámu mne láká, ale taky uvedená sleva ze 49000,– na 29000,– v jedné sport. prodejně v Olympii OL;-) Vím jak je to u slev, ale tahle mne dostala. Jinak jsem byl ale hodně nejistý, protože uvedený model LE není ani na ofic. www výrobce a nikde nemůžu najít podrobnosti o tomto kole, kromě skromného letáku od prodejce.

        0 0
    • Lasky  

      Já jezdím fulla od FUJI (viz profil) a s rámem spokojenost, ale to je něco trošku jiného a není to carbon… L(.)

      0 0
    • homat  

      Hervis je specialista na výrobu produktů mimo standardní řady pro vlastní potřebu. Hodně to dělá u lyží. Předpokldám, že někde zbyly rámy a tak je nechali nastrojit nebo objednali přímo u Fuji tuhle splácaninu. Fuji dováží Imexpo neboli Bikeranch. Zavolej si tam a zeptej se co je to zač.

      0 0
      • kámen úrazu1  

        Právě že Imexpo Fuji nedováží už druhým rokem. Loni byla v dovozu do ČR mezera, pro letošek se oficiálním dovozcem stal Hervis.

        0 0
    • Neta76  

      Tak jsem byl v prodejně a kolo skladem už nebylo. Říkal jsem jim, že pokud ho na vlastní oči neuvidím a nevyzkouším, tak ho neberu. Prý ho přivezou, ale jen ve velikosti 21. Bude to na mou výšku 180cm stačit? Pokuď ho prý budu chtít dají mi ještě 15% slevu, tzn. cena kolem 25500,– Tak nevím.

      0 0
      • Vilém  

        21" bude asi na 180 cm moc velky.

        0 0
      • jonti  

        Ta 21 by som povedal, ze je vhodna tak na postavu okolo 190cm. Inak je to celkom pekny bike za dobru cenu.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.