• thebambus

    ahoj chystam se koupit kolo na inzerát tak sem se chtěl zeptat na co si dát největší pozor co si zkontrolovat a na co nezapomenout:) Už mě napadla kupní smlouva kterou určitě sepíšu a dále podrobná prohlídka rámu změřit jak je vytahanej řetěz a kolo si projet jestli z něj nelezou nějaký hororový zvuky. máte ještě někdo nějakej nápad nebo připomínku? a když už sem v tom hodim sem celej inzerát tak doufam že kdybych se chystal koupit nesmysl že mě dáte echo:)

    Prodám MTB Rock Machine Tsunami. Alu rám Rock Machine, vzduchová vidlice Marzocchi Bomber, kompletní výbava Shimano Deore, karbonová řídítka Amoeba Scud, představec Ritchey PRO, sedlovka Pells, sedlo Flite Ti, ráfky Mavic. Nové řazení a brzdové páky SRAM, brzdy Deore, sedlovka Pells, řídítka Amoeba, řetěz a kazeta.v příloze jsem přidal fotku všem dík za reakce

    0 0
    • thebambus  

      ještě jsem zapomněl cena bude 11000

      0 0
    • keo  

      Prohlédnout všechny pohyblivé věci jestli nemají nějaký vakl a zuby tvar žraločích ploutví nebo jestli už na ně někdo nevzal pilník a samozřejmě taky může cena odpovídat opotřebení.U vzducho­vé vidlice krom chodu a vaklu jde i o těsnost vzduchových komor.

      0 0
    • RADO77  

      Chtěj taky vidět nějakou účtenku nebo záručák od toho kola. Ne ani tak kvůli záruce, ale hlavně abys měl jistotu, že nekupuješ kradené kolo.

      0 0
    • DAWE25  

      Z jakého je roku a co je na něm upravovaného? Řekl bych, že tam toho dokupovaného bude dost.

      0 0
    • thebambus  

      rok nevim pošlu email a ještě to sem doplním zatim všem děkuju za odpovědi

      0 0
    • thebambus  

      takže kolo je kupovaný 2005 první majitel nalítáno má okolo 800km ročně dokupovaný lepší sedlo sedlovka pláště karbonový řidítka a brzdy

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.