• TPK

    Ahoj, poradíte mi jestli vzít k novým brzdám Avid Elixir CR kotouče G2 Clean Sweep a nebo G3 Clean Sweep. Budu mít kombinaci 185/160. Teď mám G2 v kombinaci s Juicy 3 a spokojenost. Kotouč si občas škrtne, ale to asi každý. Takže máte někdo zkušenost s oběma typy, jak G2 tak G3. Co by jste doporučili s ohledem na životnost, chlazení, kroucení … Váha není rozhodující resp rozdíl je minimální počítám cca 30g.

    Anketa: G2 nebo G3?

    G2
    11x
    73%
    G3
    4x
    27%
    0 0
    • jIrI___  

      Ani jeden. Bral bych nějaky s Al unašečem, ty při správném seřízení brzdy neškrtají ani necinkají :).

      0 0
    • ememem  

      ja mam na shimano brzdach g3 185/160. som dost tazky a z kopca jazdim rad a snad aj docel arychlo. vymenil som to preto ze shimano lebo sa mi krutilo. g2 som nikdy nemal. za mna je g3 ok (cena/vykon/sta­bilita).

      0 0
    • N-Dorfin  

      jsou stejné .. vyber si ten který se ti líbí víc designově .. ale taky bych doporučoval ty s AL unašečem .. já jezdím XTR v kombinaci s Elixírama a nemůžu si stěžovat ;) …

      0 0
    • TPK  

      Můžu poprosit o názor i uživatele elixírů?

      0 0
      • N-Dorfin  

        a co jsem ti psal asi výše? Jezdil jsem oba kotouče .. a říkám ti .. mezi G2 a G3 je rozdíl jen v designu .. a srovnání kotouč Avid a kotouč XTR vede XTR .. ale i ten od Avidu je moc dobrý ;)

        0 0
        • mr.antik  

          v čem konkrétně je lepší ten xtr s unašečem? (kromě vzhledu:-)

          0 0
          • N-Dorfin  

            přijde mi, že to s tím líp brzdí .. xtr se rychleji zahřívá (to podle me nelze brat ani jako vyhodu, ani jako nevyhodu), ale rozhodne se pri velkem zahrati tak nekrouti .. avid mi nekdy cinkal .. jako rozhodne ty brzdy jsou ted ostrejsi .. vol co chces, ja bych znovu bral xtr kdybych se mel rozhodovat .. jeste si pockej, co napisou ostatni :) .. hodne stesti s nakupem ;)

            0 0
          • MaPa  

            Subjektivně (jezdil jsem Avidí kotouče, pak starý XTR a teď nový XTR) kromě vzhledu ještě horší šance ho ohnout.

            Jestli se líp chladí bych si asi jen tak netroufl říct.

            0 0
    • tomaschek  

      Vozím oba s ultimatama, G3 na lepších kolech a G2 na slickových kolech. Rozdíl v účinnosti nepoznám, jsou hodně podobné, jen G3 má trochu míň materiálu (větší díry) a je cca o 15 g na kus lehčí. Pokud je cena přibližně stejná, bral bych G3 – na kupkolu je mají demontované z nových kol za super cenu.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.