konecne cool bajkerske tricko - cemba

79 nepřečtených
  • speedy gonzales

    protoze zajem je veliky a hrnou se dotazy horem i dolem, jak se da k tricku dostat, davam to tu do spesl threadu at je v tom poradek…

    tu mate komplet info: www.cemba.cz/clanek.shtml?…

    KDE: k dostani na stanku cemby na sportlifu pavilon A2

    (timto vas zaroven srdecne zvu na pokec i vyjasneni nazoru bez vetsich nasilnosti – verbalne muzete inzultovat kvasnicku i slavika, mozna hilla, na luku to ani nezkousejte)

    cena: 390,– (s clenstvim na rok 08 stovka sleva!)

    faq: ano, ti kteri se do brna nedostanou si ho budou moci objednat na strankach cemby. material bavlnova bavlna, tusim ze 175g ano, jsou ruzne velikosti ano, je i spesl damska verze! mnau (!!) vydelek nejde na tucnaky do zoo ale na cinnost cemby ne, toto neni ofic tricko cemby, je to extraspecialju­bilejni pocin „make love not asphalt“ neznamena ze silnicari sou meneceni, asfalt smrdi a kdo nekdy jel po asfaltu je trouba. jen chce rict ze bajker patri do lesa a hotovo

    dalsi otazky a nazory kumulujte:-))

    Anketa: libi?

    ok
    5x
    15%
    3x
    9%
    0 0
    • Jituschka  

      Díky za info, nevím sice, co si mám myslet o tom mňau(!!!!!!)…:)

      Otázka: Bude možné si ho na SL vyzkoušet?

      0 0
    • JSt  

      si dovolim trochu kritiky… ten slogan mi vubec nesedi. kdyby tam bylo „make trail not tarmac“ nebo neco podobneho. to slovo love je sice krasne, ale sem se mi nehodi.

      0 0
      • Andrzej  

        asi tady nejde tak o doslovnou anglictinu, ale o pochopeni jednoducheho sloganu spoustou lidi

        0 0
      • speedy gonzales  

        to ale nejde prece takhle vytrhnout…slogan vychazi z grafiky a naopak. timhle bys uplne zabil vtip!

        krome toho ja to nevymyslel:-))))

        0 0
        • KubaBajk  

          Zavděčit se každému je nemožné. I když i já bych ho udělal trošku jinak,celkově jako takové se dá prohlásit za opravdu povedené. Rozhodně po něm půjdu!

          0 0
        • JSt  

          ten napad sam o sobe neni vubec spatny ;-). jen bych u cemby ocekaval nejakou bajkovou tematiku (to ozubeny kolecko to nevytrhne :-p ). navic slogan „delejme lasku, ne asfalt“ mi evokuje vsechno mozne (i ve spojeni s grafikou), krome mauntinbajkingu. ale ve finale jste odvedli dobrou praci, pac drtiva vetsina ohlasu je kladna ;-). jak pise kubabajk, zavdecit se kazdemu je nemozne…

          0 0
          • speedy gonzales  

            budou i bajkovejsi;-)

            0 0
          • kámen úrazu1  

            Vidím to stejně. Nápad je vtipný, designově je triko povedený, ale neoslovilo mě to. Když chci nosit triko s cyklistickým motivem tak takový, aby bylo i pro většinu zřetelné, o co jde. Tohle převodník nezachrání – troufám si říct, že naprostý většině „široké veřejnosti“ ani nedojde, že se koukají na nějaký komponent kola. Natož aby jim něco řeklo logo, opět sice vtipný, perfektně padnoucí k obrázku, ale pro necyklistickou část populace neodlišující se od různých nápisů „I love..“, „I hate…“, „69“ apod.

            0 0
            • JSt  

              to je pekny, ze to nekdo vidi stejne, jak ja ;-).

              0 0
    • karliner  

      Ehm, co je na tom tričku cool?

      0 0
    • chodec  

      Tričko mi přijde epesní – nevíc se mi líbí, že grafika je taková na první pohled nevinná a neutrální, dokud člověk nezkoumá pozorněji ;-)

      Každopádně rád konečně uvidím, kdo, že to spravuje moje příspěvky ;-) a tričko také chci – doufám, že máte nějaké dlouhé varianty – už jsem párkrát porkal XLka, co jsou XL jen do šířky a neohnu se v tom, aniž by mi vykoukla záda.

      Kdo tam budete v pátek – všichni uvedení nebo se nějak střídáte?

      0 0
      • chodec  

        Speedy – nebyla by odpověď na mou otázku stran přítomnosti zástupců čemby na stánku v pátek? dík.

        0 0
        • speedy gonzales  

          byla…budem tam vsichni. mozna taky tvurce tricka petr hill, ktery ochotne bude vysvetlovat proc cerna a ruzova, proc kuzelky,apod

          je mozne ze zrovna budeme s sedet na nejakem jednani. kdyztak urcite dame vedet kdy budeme k dispozici. osobne se tesim na kazde setkani a doufam ze prijdou vsichni clenove!§ :-)

          0 0
    • OCG  

      Dovolil bych si vznést dotaz a ve své podstatě droboulinkou námitku: proč to tričko není v nějaké jiné barvě? Kupříkladu nějaká hezká podzimní barva (cihlová atp.) Nebo jinak: bude triko k mání i v jiné barvě?

      I když černá není moje nejoblíbenější barva, pokud na mě zbyde, tak ho beru: SL mi tam jedno rezervujte, prosím, slibuju, že už se konečně rozhoupu a složím i vstupní poplatek do ČEMBy! :o)

      0 0
      • Jituschka  

        Podobný dotaz – mému muži se zase nelíbí ta růžová v obrázku. (Mě naopak velmi, ale to je pochopitelné, že.)

        0 0
        • speedy gonzales  

          mozna bude jednodussi zmenit muze nez barvu… timto ho pozdravuju:-)))

          0 0
          • hribik A1  

            si nejak nadbiehas kua :D

            0 0
            • littlebiker  

              :D:D

              0 0
            • speedy gonzales  

              jestli ti barva na tricku nevadi tak jsi taky vhodny adept a ja ti v ceste stat nebudu, protoze mnohozenstvi je sice supr vec ve filmu, ale do zivota nicmoc – teda myslim.

              0 0
              • hribik A1  

                :) mnohozenstvo je dobre tak pre arabasov, ktori maju zeny skrotene :D u nas je chvilami aj jedna prilis, a to hlavne vtedy ked sa jedna o jednu na pozicii MANZELKA

                ako farba na tricku mi nevadi, nesledujem tricka co kto na nich ma, ja mam tiez aj tricko t-mobile, telefon orange a tlachanie cez mobil nerad :). len neviem ci by ma chcela, a podla tej fotky co ma v profile sa ani neda urcit ci ja ju tiez :D

                0 0
      • speedy gonzales  

        chystanou variantou je take balicek bileho tricka, temperovych barev a dvou vkusnych sablonek, ktere dokazi splnit i ty nejniternejsi prani kazdeho bajkera po osobitem designu…

        ;-)

        0 0
        • Honza729  

          Ne ze bych nebyl proti osobitemu designu, ale......proboha proc ten obrazek evokuje spermie a vajicko ???????

          0 0
          • chodec  

            no asi ti neunikla souvislost s tím textem – „make love …“.

            No takže už zbývá jen se zeptat – proč na tričku mít takovej nápis. A odpověď – proč vlastně ne – třeba ten fórek pár lidem zvedne náladu a když se to líbí nositeli … a když se nápis někomu nelíbí? No tak si to triko jen nekoupí – nic víc nic míň.

            0 0
            • kankrlicek  

              No jo, ale já si nápisu všiml, až když se o něm tady začalo hovořit :)

              0 0
          • Smazaný účet  

            já si myslim že si v tom každej vybere. nemusí všecko být řečeno exaktně, ne? máš hned téma do hospody. :o)

            0 0
    • mastihuba  

      vy jste ale lipánci :)

      0 0
    • MITY  

      Speedy, můžu dostat bajkerskou skorokamarádskou a studentskou slevu? 290,– a plácnem si

      0 0
    • Jigsaw  

      me se libi moc, ale mohlo by tam bejt vic ty ruzovy!! a doufam, ze bude mit kratsi rukavky a bude vic na telo:)) ne takovi to plajdavy :D s obrazku to neni moc poznat…

      0 0
    • Maadaf  

      Jak hodne bude ta serie na Sportlife limitovana? Chystam se v sobotu, tak aby me nezbyly oci pro plac.

      0 0
    • mm  

      bude tabulka velikosti? diky

      0 0
    • St1c  

      a nieco pre asfaltistov by nebolo?:D

      0 0
    • stan.zak  

      Mám to z ruky; členem zůstanu i bez trička (tohodle – růžovou na sobě nezkousnu), ale těším se na další model.

      0 0
    • Andrysska  

      Já se pro něj určitě zastavím. Snad tam ještě v sobotu nějaké budou…

      0 0
    • pos3k  

      jelikoz rad kumuluju (viz cembaforum), tak dam svoji ucelenou rekaci na tohle triko i sem :)

      Abych to shrnul, nemam nic proti aktivite (vzniku specielniho trika), tj. vznik tohoto prekvapeni vitam (diky a hura). Moji odezvou (zde ve fotosekci i na cemnbaforu), patrne se zvolenou nestastnou formulaci psaneho (nejde vyjadrit nuance), bylo par vet ohledne sloganu, nikoliv grafice, ci k celemu vzniku trika.

      Grafika se mi moc libi i barevne – ja tam vidim: retezove clanky cemby (retizek cemby = cembista) kumulujici se k prevodnikum se zamerem vytvorit pevny retez, vse pote dovrsene vznikem funkcniho soukoli/celku (=vznik silne cemby, kousek po kousku, clanek po clanku). (mnozeni/vzik bajkeru uz by bylo dost hluboke :)

      Ten zivicnej slogan se k tomu moc nehodi a rika neco jineho, a co vim, tak asi jo. A to je „prekvapeni“, ktere „nemuselo“ byt. Jak uz jsem psal i drive, proti anglictine na triku nic nemam. Psal jsem tk, ze tenhle slogan je pro me cizi (nikdy jsem se s nim v souvislosti bajkovani ci cemby nesetkal).

      Ono to „oplodnovani“ opravdu neni spatne :). Spise jsem cekal jiny text, neco ve smyslu pridej se k cembe, mnozme se, v poctu je sila, clanek k clanku, jsi/bud clanek/clankem retezu atd. muze toho byt mrte, tak jak znazornuje grafika (pokud teda neni cerna barva myslena jako asfalt :D ). Nebo dat pouzivane bajkovani neni zlocin, mit kde jezdit apod. Nerikam, ze to tak musi ci melo byt byt, rikam ze bych to spis cekal a a hodilo by se to k tomu lepe. Uvedeny slogan „make love not asfalt“ nejake poselstvi to nese, ale roubovat tam primo tu zivici se moc nehodi :) Proto jsem naznacil, ze bych cekal spoluucsat verejnosti (cembistu)(muj nazor). Prekvapeni to mohlo byt i tak :)

      Co me dale zarazilo, byl i podany vyklad ke smyslu sloganu, ktery jsem se chtel dozvedet a dozvedel. A tam se asi neshodnu. Slogan povazuji za nastroj, ktery ma byt strucny, vystizny, nezamenitelny, ztotoznitelny.

      Na prvni vlastovku je to pekny pocin, a myslim ze bude spokojenost na vicerostranach.

      zdar bajk

      0 0
      • blue  

        já myslim, že to moc řešíte…

        0 0
        • pos3k  

          ja uz mam vyreseno, ale mozna mas pravdu :)

          Pokud to nebudu „resit“ ted, tak je mozne ze budu neco podobneho „neresit“ v budoucnu, coz nechci. Jsem rad, ze diskuse je otevrena a za nazory se clovek sytdet nemusi (kdyz josu vitane).

          Ps: omlouvam se za skrabopis, berlicka v IE tu nemam a pauzy mam kratke :)

          0 0
      • zirecek  

        podpis

        0 0
      • Smazaný účet  

        no vidiš, já tam žádný články řetězu nevidim. spermie bojují mezi sebou, ty se nespojujou… :o) ale jinak ten slogan by stálo za to doplnit, na webu čemby je k tomu myslím pár doprovodných vět – třeba zrovna „bike je naše láska“ někam na druhou stranu by k tomu sedlo a doplnilo se v jasné sdělení.

        0 0
        • Krys  

          Spermie spolu nebojujú. Jedna spermia sama vajíčko neoplodní. Musí ich byť viac. Nakoniec sa tam dostane spravidla len jedna, je to ale výsledok pôsobenia veľkého množstva spermii. Takže to nie je boj, ale spolupráca. :)

          0 0
        • pos3k  

          je pravda ze spermie soutezej a bojujou/valci :), a jak vime zalezi jak na kvalite, tak kvantite :) tak i tak vznikne neco „jedinecneho“ :D seme v podobe clanku retezu se spojit/nakumulovat musi :) ..uz asi dostanu prevodnikem po cumaku :-)

          0 0
    • martt  

      ja tam vidim spermie hrnuce sa na vajicko a cudne modifikovane lenonove protivietnamsko­vojnove heslo „make love not war“

      0 0
    • warzone  

      mne sa to celkom pozdava,zrejme si ho aj zoberiem,hoci ten slogan mohol byt fakt v inom duchu,je to aspon vtipne :)

      0 0
    • Radek Broz  
      1. ten pastorek (či to měl být převodník? vypadá divně.
      2. kdybys články řetězu udělal víc jako články řetězu a míň jako spermie, bylo by to podle mě jasnější
      3. logo Senzoru to celý zabilo – doufám, že vám dali takovou cenu, že to za to stojí;-)

      Jinak dobrý.

      0 0
    •  

      666er for ever!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.