kompatibilita kazety a klik, jaké sedlo?

7 nepřečtených
  • vencla

    Ahoj lidi , prosím Vás o dvě rady. jedna je vcelku jednoduchá věc a to je že se potřebuju ujistit zda je kompatibilní kazeta PG990 a kliky Sh XT 2008 , jestli tato kombinace nedělá neplechu atd.

     

    Druhá věc je výběr sedla: mám v merku toto nádherné sedlo http://www.kupkolo.cz/…GNO_243.html .Dotaz je jak moc je toto sedlo tvrdé- vím je to věc individuality ale je měkčí /tvrdší v porovnání např. s SLR? nebo jakými vlastnostmi a typem použití je specifikováno toto sedlo? a poslední, tisickrát omletá věc, díru nebo bez díry? nikdy jsem nejezdil díru, nemám s tím zkušenost.

     

    Všem co se zapojí do diskuze a pomohou mi nějakou odpovědí tak děkuji:-)

    0 0
    • maxtor  

      Podle data registrace tu nejsi nový, tak tvé dozazy příliž nechápu, ale s trochou trpělivosti se dá uvést následující:

      1. kompatibilita klik s kazetou je naprostá kravina. Nic takového řešit fakt nemusíš. Je to v pohodě.
      2. Sedlo je skutečně natolik individuální věc, že i když ti někdo může tvrdit že sedlo A je proto sedlu B tvrdší, pohodlnějí nebo cokoliv jiného, ty můžeš mít naprsoto odlišný pocit, tak to fakt taky nemá cenu řešit. A to se týká i sedel s dírou nebo bez díry.
      0 0
    • bagio  

      Mam presne tohle cerveny asi 3 mesice,je hodne tvrdy ale me to vyhovuje.Muzu jen doporucit.

      0 0
    • vencla  

      lidi jsem rozhodnutý pro to sedlo Selle Italia Signo genuine gel…avšak chci ho koupit přes internet. Na kupkolu ho nejsou schopni zajistit( ikdyž ho mají v nabídce) tak sem prohledal net a našel jsem ještě tyto dva obchody. http://www.eod.cz/…cervena.htmlhttp://www.global-sport.cz/?… . S ani jedním e-shopem nemám zkušenosti, tudíž ptám se jestli byste mi mohli nějakých z nich doporučit, hlavně teda jestli jsou spolehliví a nemají to žádnou druhou jakost, ono člověk nikdy neví.....

      0 0
      • mr.antik  

        s global-sportem mam jednu zkušenost a pozitivní, snad jen jsem narazil, že někde měli trošku odlišný fotky od skutečnosti…

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.