• lostczech

    Ahoj,

    doporučíte pls lakovnu na Brněnsku. Lakoval někdo během posledních 2 měsíců rám, na kolik to vyšlo – opískování a komaxit? Díky k.

    0 0
    • petrjev  

      Ahoj,

      vyzkoušej komaxitCZ.cz Brno-Dvorska. Lakují i pískují na jednom místě a nevyhodí Tě i s kusovou zakázkou.

      Petr

      0 0
    • raschi  

      Párkrát jsem využil DOBOS v Troubsku, aktuální cena za opískování+na­lakování rámu 1200Kč

      0 0
      • ufoncz  

        V Dobosu jsem taky kdysi nechal opískovat a nalakovat, stálo to asi 500 Kč, ale i když mě ujišťovali, že nemusím rám nijak připravit a zaslepit, tak zničili jak závity pro držáky na láhve, tak závit pro středové složení.

        0 0
        • orm  

          Souhlasim s ufonem. Ja tam lakoval 3×, naposledy loni, a prisla mne ta jejich prace cim dal horsi. Stalo to uz dost penez. Lak nebyl moc kvalitni (flekaty), mel jsem na nem i skrabanec. Zavity jsem si chranil sroubama, ktere jsem tam mel, ale pri vysroubovani se lak zacal odlupovat. Uz bych tam znovu nesel, max na to opiskovani a kdyz bych tam nahodou sel, tak bych si to nechal donest a prevzal pod dohledem nez bych zaplatil. Ne ze zaplatis a poslou te nekam do lakovny k haku at si to tam vezmes :-).

          0 0
        • raschi  

          Já si pro jistotu střed i závity na košíky zaslepil sám (staré středové misky a normální šroubky), ale i v ostatních závitech jsem od nich měl nastrkané gumové ucpávky. Takže buďto se zlepšili nebo je otázka, na jakého trefíš přípraváře.

          0 0
          • Melvin  

            Jako vše je to o lidech, ale zase by měla fungovat nějaká výstupní kontrola. Už jenom to, že ti řeknou, ať si to jdeš sundat zavání amatérismem. Jinde by tě do výroby ani nepustili.

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.