• milmer

    Hledáme s kámošem spolujezdce, nebo taky odolné spolujezdkyně pro příští sezónu na MTB kolovandry, převážně po turistických značkách-takže někdy cesta drncá, někdy kolo do rukou a někdy může cesta v blátě skončit, ale to jen zřídkakdy. Nocování pod širákem-spacák s sebou a k tomu jen to nejdůležitější-třeba karimatku:-) Jinak na co se kdo cítí a uveze s ohledem na MTB zaměření. Nejsme závodníci, spíše turisti. Šlo by hlavně o víkendovky a rádi bychom i nějaký delší vandr, pravděpodobně o prázdninách. Zastávky na pivo na příjemných místech jsou samozřejmostí. Jsme středočeši na prahu čtyřicítky, okr. KO, KH.

    0 0
    • knihomol  

      Občas děláme s kámošem (no poslední dobou jezdím často sám) něco podobného. Kámoš stř.Čechy, já západní, ale to není problém. Když budete něco chystat nebo já mám nějaké nápady, tak napište na mejla v profilu, určitě se na něčem domluvíme.

      0 0
    • rš2  

      Bohužel vzhledem k lokalitě a hlavně tomu, že jsem před prahem čtyřicítky s plánem malého sviště na příští rok tak se nemohu zůčastňovat víkendových akcí, nicméně dávám do placu náš prázdninový plán (kdyby se někdo chtěl přidat) – já, jeden švagr, druhý švagr, třetí švagr a tři kámoši plánujeme (tedy organizace je na mě :-/) červnový – červencový pánský tah na trase Horní Bečva (výlet Lysá a Radhošť) a potom dle nálady dolů na vinařskou cyklostezku okouknout sklípky. Už se těším jak malej Jarda, vlastně Radek :-)) Jen doufám, že nás všechny manželky pustí (zatím nedržkují :-)) a že dojedeme dál než k prvnímu sklípku… :-D

      0 0
      • karliner  

        Neměla by před malým svištěm předcházet dovolená v Jugoslávii???

        S takovým plánováním to, kamaráde, daleko nedotáhneš.

        0 0
      • Chiron  

        A pojedeš z Horní Břízy do Horní Bečvy na biku? A z Lysé na Jižní Moravu? :D To by byla pořádná štreka na biku… A ten tvůj bike je mi nějaký povědomý, mám dojem, že sem ho už někde viděl. Nejezdíš Hostýnky, hlavně Troják atp?

        0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce