Koloběžkové závody - vyzkoušejte něco nového

11 nepřečtených
  • packy_gis

    Ahoj,

    chtěl bych vás pozvat na Evropský pohár v koloběžkách. Přijďte si vyzkoušet alternativní pohyb po silnici na Lesnou v Krušných horách (915m n. m.) v neděli 4.7. Ubytování je možné gratis ve stanu na přilehlých krušnohorských loukách. Trať dlouhá 10km po hřebenu Krušných hor. ZDARMA zapůjčení koloběžky. Informace a přihlášky na http://ceskykolobeh.cz/ec2010

    Honza Pacina

    organizátor a předseda Českého svazu koloběhu

    0 0
    • karliner  

      A komu by nestačilo vyřádit se na kolobrndě, tak se blíží i Mistrovství světa v kuličkách

      0 0
      • packy_gis  

        Ještě přikládám obrázky koloběžek, aby si široká cyklo-veřejnost udělala obrázek, že nejezdíme na hliníkových koloběžkách s malými kolečky, ale že jsme vcelku obstojná konkurence cyklo-závodníkům (s průměrnou rychlostí 30km/h) :)

        0 0
        • lenny_vej  

          V jaký cenový relaci se u těhle „lepších“ koloběžek pohybujete?

          0 0
    • fastfoot  

      Chtěl bych také všechny pozvat na největší amatérský cross a downhill závod koloběžek v Čechách tuto sobotu na Čeladnou do Beskdyd. Koloběžky a vybavení se dá zapůjčit zdarma na místě. Více na stránkách závodu http://fastfoot.celadnazije.cz a nebo na facebooku http://www.facebook.com/event.php… Jedeme za každého počasí!!!!

      0 0
    • martin_bakov  

      nedavno sem videl ze na jestedu otevreli pujcovnu kolobezek, pride mi to divny protoze do kopce malokdo bude chtit a z kopce sjede kazdej rad ale pak zas musi jit na vyslap aby ji vratil …

      0 0
      • soarss  

        ja tam byla mesic zpet,pujcej ti ji na parkovisti nahoru jezdis lanovkou.dalu se da asi 4 mi cestami (od setrkovek az po korenite lesni stezky)ale na trail pod lanovkou sem si zatim jeste netrufla, snad to pride s dalsim DH :)

        0 0
      • nooski  

        To samé bylo ještě loni na Pustevnách. Líný lid si nahoře půjčí koloběžku a celých dlouhých 5,7km si sjede po silnici v havarijním stavu. Dole čeká auto, na které ty koloběžky navěsí a vyveze je navrch. Cesta je opravdu v otřesném stavu, samá díra, plno lidí jelo naprosto bez rozumu (však tam bylo několik rozbitých tlam) a akorát tam pořád otravovalo auto, které pendlovalo nahoru a dolů. Letos jsem je tam ještě neviděl, je fakt, že Knížecí je už tak rozbitá, že se na to možná vyprdli.

        0 0
        • soarss  

          nevite kam na kolobezkovy DH(nemyslim silnice spis http://www.youtube.com/watch… ) v cr (krom jestedu,to je zatim snad jediny stredisko,ketry sem nasla kde pujcujou tereni) vlastni bohuzel zatim jeste nemam..ale chytlo me to silene :)

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.