• lako

    co říkáte na toto kolo??

    https://www.kellysbike.com/…ge-30-p53487

    0 0
    • ˘Ö˘ Krab  

      Čierne.

      0 0
      • lako  

        na to jsem se asi neptal

        0 0
        • MatS  

          No právě. Na blbou otázku blbá odpověď. Co to trochu víc rozepsat. Jedno kolo nic neřekne. Napiš co hledáš, za kolik, co jezdíš a tak. Pak ti k tomu kolu někdo řekne, jestli je pro tebe vhodné a jestli by se nenašlo něco s lepším poměrem cena/výkon. Kellys má poslední dvě sezóny dobře vybavená kola za slušné peníze. Těžko budeš hledat lépe osazené v té ceně.

          A nechápu proč zas zakládáš nové vlákno. Tos nemohl stejný dotaz položit v tom minulém?

          0 0
          • lako  

            abych pravdu řekl,tak nevím co hledám,kolo kolem 30000,–,strop 35ts,nějaká jsem si našel,tak jsem si myslel že by mi k nim někdo něco řekl a nějaké doporučil.,takže nějaký takový styl,barva,osa­zení.při dalším hledání jsem našel toho kellyse slage 30,proto nové vlákno,až se k tomu někdo vyjádří,tak to smažu.a co jezdím,no žádný závody,jen prostě jezdím na kole,polňačky,lesní cesty,cyklostezky průměrně 1000km ročně

            0 0
            • ˘Ö˘ Krab  

              Jestli k tomu nemáš 120 kg jateční hmotnosti, tak na 1000 km nenáročného nasazení si určitě vybírej podle toho, aby se Ti kolo v první řadě líbilo. V podstatě na ničem jiném nezáleží. Jako rám bude asi vynikající základ, kdybys náhodou časem shledal, že si nutně musíš udělat něčím dalším radost, tak komponenty prostě vyměníš.

              Mně osobně se na tom kolu nelíbí brzdy a zapletená kola, ale to je věc osobních preferencí. V podobném složení tratí (tedy naštěstí bez cykloděsek) najedu na MTB ročně o něco víc, ale především za špatného počasí, kdy se mi nechce špinit silničku, ale ještě to není na běhání. A z toho připadá 95% na cestu do a z práce, takže funkčnost, spolehlivost a bezúdržbovost/snad­ná údržba jsou u mě na prvním místě, vzhled až na posledním.

              0 0
              • lako  

                mám 82kg,právě že toto se mi docela líbí,,ale nevím jestli ten carbon za tyto prachy nebude šidka.bylo by to první carbonové kolo,tak abych nekoupil nějakou …

                0 0
    • Smazaný účet  

      Za jakou ho můžeš mít cenu? Kolo docela slušné, ale za ceníkových 39k např. pro mne naprosto nezajímavé.

      0 0
    • Vilém  

      Nic.

      0 0
    • Mart7  

      Bejt tebou bych hledal recenze na nižší karbonový rámy Kellysu. HM vlákna na kole, co ti prodaj za 36 tisíc...... Třeba author má řady A, B a C a kde C začíná u kol s podobnou cenou a hodně lidí ti řekne, že je lepší dobrej hliník s lepší výbavou, třeba s fox vidlicí, než nejlevnější karbon.

      0 0
      • lako  

        jo to už jsem někde slyšel i četl,ale nevím na jakých cenách začíná kvalitní carbon,

        0 0
        • Mart7  

          Koukal jsem na thorx 30 a má náboje od Novatecu a to od tebe M6010. Rám dávaj i na kolo za 100 tisíc, takže spíš obrali ostatní komponenty, ale aby to zas spolu nějak fungovalo. Třeba brzdy nejsou výhra, váhu neudávají. Merida big nine 500 nevypadá špatně, 12.4 kg, vidle manitou, za 25 tisíc, jen brzdy bys musel 100% vyměnit.

          0 0
          • lako  

            no tak mě jde spíše o rám,komponenty by šly časem vyměnit a dotunit,hlavně aby vydržel ten rám

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.