• maska

    Ahoj, příští týden jedu na dovolenou do Kaprunu. Co se týče kola, našel jsem zde hodně odkazů, ale chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenosti s letním lyžováním na ledovci Kitzsteinhorn. Má to smysl s sebou brát lyže, jaký je sníh, event. co si vzít na sebe. Díky!

    0 0
    • vlasto  

      dobre se poinformuj, jestli na lyze vubec neco bude v provozu.Pristi tyden sice jeste snih urcite bude, jezdit se da ale maximalne do 11:00(pokud budou teploty jako ted), odpoledne je ze snehu jen mokra sracka. Obleceni jak na jarni teplou lyzbu, silny krem na opalovani. Da se to absolvovat i v kratasech ale po padu mas pak mokvajici rany. Moc si od toho – jako od kvalitni lyzovacky – neslibuj, ale jako zajimavost urcite zkus. Kaprun uz nema celorocni provoz, jako pred lety, ale momentalne jeste jezdi vrchni placky.

      0 0
    • malamala  

      Tak jsem vyšel před barák abych se podíval, protože mám okna na druhou stranu. Letmý pohled a moje vlastní zkušenost říká, že lyže si neber. Je to bahno, přes noc je hrozné teplo a tak ráno už je to měkota. Třeba teď je aktuálně v 2.500 mnm +16 st.C , což je hrozné teplo. Běží mi tu kamery v televizi a pohled není optimistický. Jezdí jenom horní krátká poma + kousek široké sjezdovky č.4 . Je to tak na zničení lyží, už jsou tam fleky … Koukni na www.kitzsteinhorn.at. Ale můžeš se tam vydat na kole, dojedeš do prvního přestupu Landwied 1.978 mnm. Je to hezká a romantická projížďka s decentním převýšením :-)

      0 0
    • maska  

      Diky moc za rady!!!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.