klíč/nástroj/bit na šroub shifteru S105

6 nepřečtených
  • Faust88

Ahoj všichni,

řeším teď jeden takový problémek, povoluje se mi ta řadící část na páce S105(lankové řazení), stalo se to už někomu? K páce je ten ancábl přišroubovanej šroubkem, který má osazení takové, jak kdyby jste do toho měli vrazit speciální plochý šroubovák, ten šroubovák by měl být v prostředku vybraný a zbývající výstupky by měly být ještě vybroušeny do klínků, tak jak jsem se snažil zachytit na obrázku. Ať jsem na webu hledal, jak jsem hledal, nenašel jsem. Nevíte, pod čím a kde se to dá koupit. Někdo by mohl navrhnout „vybrus si to doma“, problém je v tom, že bydlím na bytě a tyto možnosti jsou výrazně omezené.

Díky za tipy

0 0
    • Kouba_2005  

Vyměnit šroubek za takový, který budeš schopný dotáhnout třeba imbusem, torxem … ?

Bity ale vybroušený šroubovák samozřejmě existují, ale ty klínky už jsou trochu moc, to jsem na ničem ještě naštěstí neměl :-)

0 0
      • J1RKA  

tohle je nejaky divny, bezpecnostni bity sp-* maji nejvic 4mm mezeru, na tohle bych pouzil kleste na segrovky

1 0
        • Faust88  

To mě taky napadlo, jen jsem chtěl použít něco, co bude přímo na to a bude to skladné

0 0
    • K2  

Zkus se mrknout na sady speciálních bezpečnostních bitů na elektroniku (zkusil bych Alzu, Lidl, Hornbach…). Jeden z bitů je vidlička (šroubek má v sobě 2 otvory) Není tam to vybroušení do klínků, ale mohlo by to sednout, případně si pomůžeš malým pilníkem…

0 0
    • TomasTTT  

Nedávno jsem to šroubovák na ultegre a určitě jsem žádný extra nástroj nepožil, myslím že jsem to utáhl kleštěma na segrovky. Nevím jak 105, ale Ultegra tam má ze strany aretační čep tady je vidět, nemá 105 něco podobného?

https://youtu.be/DXqEJ7_P3Z8?…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.