• kajda93

    Myslim že nejen já ale spousty dalších bikerů a silničářů má problemy z bolestí šlach,svalů a jiných částí těla.Doslechl sem se o kinesiotera­petuických páskách které by měly značně odpomoct od bolesti a problemu. Sám sem začal mít posledních cca 14dní problem z bolestí páteře a achylovky (bolest se dostavuje cca po 80ti kylometrech) a tak se ptám,jestli s těmito pásky nemáte někdo zkušenost a jestli to má vůbec cenu kupovat.

    0 0
    • cekanka  

      Tak profíci to vozí, ale určitě se najdou i jiné metody, jak se zbavit bolesti (kosmodisk :-)). Asi to funguje, ale zdá se mi, že to je něco podobného jako kompresní ponožky s Janem Hruškou. Někdo to uvidí na profíkovi a řekne si, že se to bude super prodávat, když k tomu dá profíkovu fotku. Pokud tě po 80 opravdu tvrdých kIlometrech trápí bolest zad, zkus změnit posed na kole. To je základní kámen pohodlné jízdy.

      0 0
      • kajda93  

        jezdim právě silničku no..na druhou stanu,250kc (5metrů pásky,5cm široká) neni žádná mega pálka. A za zkoušku člověk nic nedá. Nejhorší je,že kolem tý 80ky je to k vydržení a člověk se to snaží nevnímat,ale jak to jde přez 100km tak to začíná bejt v pár chvilkách v celku utrpení.

        0 0
        • Manas  

          Tejping funguje hodne dobre, ale zrovna na kole bych asi spis resil posed a podobne. Urcite bych se snazil resit puvod nez zmirnoval nasledky a furt nechal telo huntovat.

          0 0
        • cekanka  

          Nevyužívá se tam jistých „akupresurních“ bodů? Jsi si jistý, že si to správně nalepíš? Aby to pak nebylo naprd.

          0 0
          • kajda93  

            co jsem takhle četl ,tak sice na to jsou „školení“ ale jde jen o to nanýst na postižené místo.Tedy pokud zdroj poskytl správný údaje.

            0 0
          • Manas  

            Nevyuziva, tlacit na akupresurni body treba dve hodiny v kuse je prasarna. U tejpingu se hlavne resi kinematika svalu. Da se treba zmenit upnuti slach tak ze je tolik nezatezujes, nebo urcite casti svalu odtlumit.

            Je hodne zpusobu tejpingu a dost jich prinasi i vysledky, ale ja bych osobne pokud nejedu na nejakou „top urovne“, nebo zavody urcite resil spis pricinu nez nasledek. Ale to sem uz rikal :-)

            0 0
            • kajda93  

              jj..posed sem zkoušel měnit.Napadlo mě i zajít na to BG-body geometri od spešlu ale to už mi příjde až moc zbytečný.

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.