• Spacekid

    Potrebuju poradit s timto modelem,kupuju svi prvni horsky kolo takze se v tom moc nevyznam,najezdim asi 2000 km rocne jak po slinici tak po kopcich.Nebo vite o podobnym modelu,za priblyzne stejnou cenu?? www.prodejkol.cz/kellys-beast-07

    0 0
    • cekanka  

      Asi pujdu proti většině lidí tu na fóru, ale proč fulla, když do nějak těžkého terénu nejezdíš? Kdybys koupil HT, dostal bys za stejnou cenu i líp vybavené kolo.

      0 0
    • v POHODÌ klokan  

      Jinak se mi ale ten Kelly´s docela líbí a za tu cenu není vůbec špatnej (samozřejmě vidlici časem vyměníš jako skoro u každýho kola:-), možná kliky a je to dobrý kolo :-D

      0 0
    • RADO77  

      Souhlasím s Čekankou. Kupovat Fulla za 20 tis. je podle mě blbost.Slušné fully začínají někde na 30–35 tis. Taky už to tady v pár threadech zaznělo.

      Za dvacet tyček budeš mít dost slušné HT, které Ti na tvojich 2000 z části po cestě bude bohatě stačit. Začínal jsem přesně tak. Koupil jsem si Authora Versuse ve slevě s cenou těsně pod 20 tis. Začalo měto bavit, trochu se rozkoukal a po 3 letech jsem si koupil slušné celopero. Versuse mám ale dodnes, sice orig. dílů už tam moc není, ale občas se mi zasteskne po HT.

      0 0
    • v POHODÌ klokan  

      Kdybys chtěl zůstat u Kelly´su, tak docela dobře se mi jeví letošní Madman: www.kellys-bicycles.com/index.php?… Má solidní vidli, dobrý hydry a ani zbytek není k zahození. Možná zas jen kliky za hollowtech II,ale to je v klidu. Někde ho určitě seženeš za menší peníz než je oficiální cena. A hezkej myslím je. :-)Na normální ježdění bezva

      0 0
      • Spacekid  

        Dobre vase nazory sou zajimavi,ale zustanemu u ty cenovy relace 16 000kc, na vic zatim fakt nemam a ani se ni vic investovat nechce,kdyz ani newim co od toho muzu a nemusim cekat.Ale docela by me zajimalo co myslite tema kolama HT?Fakt sorry ale moc se v tom zatim nevyznam,ale slibuju brzy se do toho dostanu…Zadnej ucenej z nebe nezpadl!!

        0 0
        • Neil100  

          Ahoj, jak se psalo výše, za tyto peníze kvalitního fulla nekoupíš… Podle mě je lepší investovat do HT na tvé použití, co jsi nastínil.

          HT---Hard Tail čili kolo pevné,s odpruženou vidlicí.

          Možná jeden místní guru by doporučil něco ze svého skladu Cyklošutík, možná by k tomu i něco zarýmoval:-), či předvedl stroj na cvičně postavených malých dětech :D

          0 0
        • RADO77  

          Třeba namátkou toto:

          www.kupkolo.cz/…erior-XC-870

          Je to nebe a dudy. Nevím co potřebuješ za velikost. Toto je jen v 19. Ale jak píšu, toto je jen pro ilustraci. Na netu najdeš mraky podobných nabídek.

          Kupovat fulla za 16 tis. fakt nemá cenu. Akorát si zaděláš na problémy.

          0 0
        • v POHODÌ klokan  

          Těch narážek na Cyklošustíka, Olkyce, Maxbike apod. si nevšímej, to pochopíš za pár dní pobytu na bike-fóru :-) Ke kolu: Při tvý cenový hranici je to jasný – žádný dobrý celoodpružený kolo (=full nebo celopéro) neseženeš. Ale hardtail v pohodě. Těžko ti něco radit, když tomu ještě moc nerozumíš…zas tak velký rozdíly v komponentech zase nejsou (cenový teda jo :-) co třeba: trinnity.cz/De­tailPage.asp?DPG=20031 nebo: trinnity.cz/De­tailPage.asp?DPG=20629 jsou trochu nad tvojí stanovenou cenou, ale stály by za to :)

          0 0
    •  

      Ječňák je borec!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.