Kdo je podle vás vítěz? GT, GF, Merida nebo Pells ?

13 nepřečtených
  • renos

    Zdravim všechny odborníky. Chci si koupit nejaké krosové kolo (cyklostezky+ nějaký terén) kolem 15.000. V oku mám asi 4 varianty, ale nemůžu se rozhodnout. V jedné prodejně říkají, že Merida je špatná, Pells taky; vychvalují značky, které prodávají – GT a Gary Fisher, samozřejmě. Tady jsou ta 4 kola, co by připadala v úvahu:

    http://www.cykloworld.eu/…crono-elite/

    http://www.meridastore.cz/…s-400-v-2010?…

    http://www.gtbicycles.cz/…-transeo-2-v

    http://eshop.kola-radotin.cz/…i-10-silver/

    budu rád za jakoukoliv radu, popř. jiný tip. Díky

    0 0
    • Kachita  

      „nejaky teren“ – to bych asi koukla spis po horskym kole. Zalezi jak budes jezdit, ale z vlastni zkusenosti vim, ze v terenu je to lepsi, zabavnejsi, vetsinou bez kolon… :)

      Vloni jsem resila podobny problem jako ty, pak mi kamarad doporucil horske kolo (dodnes mu jsem vdecna, byla to ta nejlepsi rada ze vsech rad:)). Jinak rady byly takove, ze si mam vybrat podle barvy.. tze k nicemu… No mam GT Avalanche 2.0 damske provedeni a jsem maximalne spokojena. Vsechno co jsem doposud jezdila zvladlo bez problemu, jen jsem vymenila vidlici a slapky. Zkus zapremyslet fakt o horskym, precijen les je les a ne zahustena cyklostezka :)

      Jinak jsem nazoru, ze kolo za 15000 nemusi byt sunt jak se tu traduje a ted bych asi vybirala podle vidlice, prevodniho systemu :) a brzd. Samozejme vzhled taky hraje podstatnou roli.. Je fakt, ze nebudes mit mega komfort jako s kolem za 50 000, obcas ti nekde neco zaskripe, casem budes menit, ale urcite si to kolo uzijes a ucel ti splni.. :)

      0 0
    • Smazaný účet  

      Už se budu opakovat jako v jiných vláknech, ale ten pells má v nízkých cenových kategoriích suverénně nejlepší vybavení.

      0 0
    • jara111  

      za mě ten Pells

      0 0
    • michalxo  

      Transeo je cross (aspon byvalo v roku 2008). Osobne som sa rozhodoval medzi transeo 1.0 a avalanche 1.0 a vitazne z neho vysiel avalanche, kedze som presiel na MTB. Vobec nelutujem, ale ta „rychlost“, ktoru malo transeo na cestach (silniciach) mi chyba.

      Dolezita otazka: Po akych cestach planujes jazdit? Hory ci cesty?

      0 0
      • renos  

        Zatim diky za vase vyjadreni. Toho terenu bude podstatne min nez cyklostezek (20:80) a bude to jen nejaka polni cesta. Bracha ma cross kolo (Twister) a pripada mi to jako nejvhodnejsi varianta. Mam pocit ze s horskym kolem bych nejspis ztracel na rychlosti na asfaltu :)

        No a abych se do toho zamotal vic, tak jsem nasel jeste Trek :)

        http://www.trek-bikes.cz/…10/trek-7300

        Prozatim to vidim na ten Pells.

        0 0
    • Janes  

      Za mě tohle http://www.mall.cz/…ster-p4–2010?… je to i připravený na kotoučovky, kdybys po nich někdy zatoužil :-)

      0 0
    • t29  

      Pohledej Apache Wakita nebo Wakan. Mají prostornou zadní stavbu, takže můžeš obout i 29" pláště pro horské kola.

      Wakita 2009 disc:

      http://www.bike-eshop.cz/…ta-disc-2009

      0 0
    • rhapsody  

      Co LeaderFox?

      0 0
    • Smazaný účet  

      Gary F. bych neřešil, ani další značky kde se platí za nápis a továrnu mají stejně v Asii. V týhle cene je nejlepší výbavově Pells a Merida. Já bych třeba Meridu nechtěl kvůli nápisu Merida, ale pells má taky velkej nápis:), dost lidí nadává i na Pellsa, prostě každej pes jiná ves. Já bych vzal Pellsa z roku 2009, třeba tady Crono za 12790 http://www.nejlevnejsi-kola.cz/…el-2009.html a nebo tady máš za 16690 Demon Elite http://www.nejlevnejsi-kola.cz/…el-2009.html kterej dvojnásobně převyšuje výše zmíněné. Pokud neplánuješ závodit nebo jezdit zašvihanej od bahna, tak bych se nebál krosovýho kola. Mně bláto baví, ale pokud jsi turista, nenech se přemluvit na bika. Kotouče na krosový kolo bych ani nechtěl, podle mne zbytečný.

      0 0
    • stan99  

      Také bych se přimlouval za Wakana nebo Wakitu.

      http://www.ivosport.cz/wakan-disc-09/

      http://www.ivosport.cz/wakita-disc-09/

      Nebo co si nechat poskládat Spydera.Tam si může zvolit barvy a mám pocit že za příplatek i vlastní loga a nápisy.A bude mít originál :-)

      A osazené to je za tu cenu také slušně.

      http://www.eod.cz/…r-garant-703

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.