• Flinker

    Mam neprijemny problem – na mojom Schwinne Homegrown mi odchadza hlavove zlozenie a absolutne sa mi nedari zohnat nove. Vsetky integrovane ktore som videl maju bud maly priemer (41.8mm moje lozisko ma 44.8mm) alebo zly uhol zakosenia dosadacej plosky, alebo zly pomer stran zakosena/kolma. Typicky priklad integrovaneho hlavoveho ktore skoro sedi ale ma zly uhol zakosenie a je o desatinku mensie je tu kupkolo.cz/pro­duct_info.php?cPat­h=93&products_id=930

    Na lozisku ktore je v rame je napisane Tange, a na ich stranke som nasiel potrebny typ. Je to T 6310 www.tange-design.com/…headsets.htm Len nemam ponatia kde sa to da aj kupit.

    Ak sa niekomu pomoze tak viem poslat aj presne rozmery loziska a aj vnutorne rozmery ramu.

    Ak mate nejaky napad co s tym, ako tuto situaciu riesit, tak uvitam vsetky navrhy.

    0 0
    • kafac  

      Mam dojem ze TANGE je nejak propojeno s Cane Creek www.canecreek.com/ Tak zkus hledat tam. Cane Creek tady sezenes lip

      0 0
    • kubad  

      www.bicy.cz/katalog/?…

      Tady mají nějaké věci od nich – zkus se zeptat, třeba poradí

      0 0
      • Flinker  

        Dakujem za rady, mate pravdu cane creek je v spojeni s tange, uz som s nimi komunikoval. Tange ma zastupenie v europe, na www.tange-design.de alebo tak nejak, aj s nimi som v kontakte. Loziska mi objednaju priamo z taiwanu, za 8 tyzdnom ich tu mam ako na koni. Stoja 19 euro co je v pohode, cane creek je v tomto trocha horsi ten je fakt dost drahy. Este som v kontakte s dovozcom Schwinnu na Slovensko tak uvidime ci nebude mat jendo hlavove dakde zasite.

        Na zaver len poviem – zlata klasika!!!

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.