Kde sehnat enduro/fr dres? např. fox

20 nepřečtených
  • Blackbiker

    Zdarec bikeři, zrovna si vybírám nějaký enduro/fr dres, nějaké favority bych už měl-víceméně od Foxe, ale nedaří se mi jej sehnat(Fox Blitz 2007-dlouhý rukáv). Na netu e-shopy sice píšou že jej mají, ale po komunikaci mi je neustále sdělováno že nejsou na skladě(u několika e shopů).

    Co doporučujete za freeride dres?A kde jej sehnat? Ps: byl jsem i v Práglu a v uvedených eshopech mají opravdu „nic“:-)Asi jsem udělal zásadní chybu že jsem hledal v bikeshopech, měl jsem zvolit motoshopy pro enduristy-ach jo.

    Bohužel v ČR absolutně nechápou co potřebuje ke svému „provozu“ MTB enduro/freeri­der.Poslední dobou nemůžu sehnat nic co chci.Ani blbé gripy s objímkama od jisté firmy.V bike shopech by měli pochopit že MTB není jen XC:-)

    V Ameru jsou uplně jinde co se týče výběru zboží pro enduristy-a ty ceny. Dresy za polovic co u nás:-)Nejblíž pro nás dostupné je asi Německo-mají taky dobrý výběr. No nic,pokud někdo máte nějaké info o kvalitním enduro/fr dresu dejte echo.

    Dík Blackbiker

    0 0
    • tomana  

      foxracing.cz/

      0 0
    • Manas  

      Razzo

      0 0
    • tachmude  

      Zkus Prag podolí razzo www.razzo.cz

      0 0
    • cat  

      www.bikepark.cz/index.php?… Tohle znas? Ten cervenej je takova nadhera…kdybych mel prachy.:/

      0 0
      • Kubiczech  

        …a z vlastni zkuenosti mohu rict (mam od nich foxku prilbu), ze jsou nadmiru ochotni…

        Jinak me se celkem zalibil Sensor Colt a kdybys vzal v uvahu i neco jedodussiho, tak ani Sensor Freeride neni nevypada zle (teda neni na nem co zkazit).

        0 0
    • Nikitka  

      zkus razzo je to v praze v podolí a maj i e-shop www.bikepark.cz jukni tam maj tam pekny hadříky na freeride převážně od foxu

      0 0
    • Blackbiker  

      Díky moc všem za rady, bohužel jsem se rozhodl pro dres, který asi v ČR není-jen nechápu i-netové obchody, proč jej potom stále vystavují jako že je k dispozici? Razzo i Bikepark jsem už kontaktoval se stejným neúspěchem. Víte, nejde o to, že člověk je zhýčkalý nebo co, ale žijem v rozvinutém „kapitalismu“:-) a mě už nebaví si kupovat věci, které nechci. Bohužel jsme malá země a proto se k nám dostanou opravdu jen „vzorky“ zboží, které se rychle prodají-př.kola, ale že tohle bude platit i o „obyčejném“ oblečení jsem netušil. Kolo mám z Frankfurtu, to bych chápal, že se k nám nej.velikost nedovážela, ale že si mám standardní enduro/fr dres kupovat někde v Británii či USA to mi už hlava nebere:-). Nejde mi o to mít něco co nikdo nemá, ale jen o to, abych se v tom cítil příjemně, a to jak po stránce materiálové funkčnosti, tak i po stránce designu dresu. Ahoj Blackbiker

      0 0
      • Pavlos  

        to bude tim ze ty nemas standartni postavu

        proste te vasi moc krmili;)

        0 0
        • Blackbiker  

          ty právě že ne-jsem docela málo jedl:-)ale je fakt, že jsem dost velkej-199:-),při volejbale nemám problém:-)při jízdě v tramvaji už jo-haha. Na kole sjedu to co všichni a to mi stačí. Dnes jsem byl jezdit na Skaličáku u Dobré u Frýdku Místku a pohoda-jen 1 po předním pár metrů,ale to je vidlou-koupím pořádný zdvih-mám nestandardní kolo půjde nestandardní vidle:-)

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.