• Jedlon

    chystam se 5 denni dovcu na jih s malyma prckama 3 a 1 rok. Bereme sedacky a chceme si to uzit na kolech.Vzhledem k detem spise po rovine. Bydlet bychom chteli nekde v apartmanu, aby tam byla kuchynka. Nemate nejaky zajimavy tip? dik moc

    0 0
    • scalar  

      My se vracíme sem:

      http://www.aparthotel-sumava.cz/

      0 0
      • hawrda  

        http://www.czechiahotels.cz/…dvoraku/267/

        Staňkov penzion u Dvořáků.Je to pár km od Třeboně na rozhraní Třeboňské pánve a České Kanady.Tedy cesty jak po rovinách kolem všemožných rybníků,tak kopce směrem na Novou Bystřici a dále Českou Kanadu.

        U penzionu je veliká zahrada s hřišťátkem pro děti,kola jsou zamčená v garáži,pokoje mají kuchyňku a koupelnu.Staňkovský rybník je asi 150m.Daj se tam půjčit kánoe i pramice a je tam dost hospod kam lze večer zajít včetně široko daleko oblíbeného Sumečka s rybíma specialitama.Je jen otázka zda mají volné termíny.

        0 0
    • J3Sl4n  

      Zkus se podívat na tento odkaz www.apartman.estranky.cz. My jsme tam byli loni. Majitelé jsou trošičku svérázní, ale super. Za apartmán s kuchyní a koupelnou chtěla Helena(tj. majitelka) 4000–6000 kč podle velikosti apartmánu. V týdnu mám upekli jehně, za nic nechtěli ani korunu doplatit. Byli jsme nad míru spokojený. Jo a je to Jarošov nad Nežárkou.

      0 0
    • klemi  

      http://www.apartmanyjezerka.cz/foto1.htm je od tama krásnej výhled na lipno. Hlavně poránu

      0 0
      • Jedlon  

        diky za tipy. Urcite nektery vyuziju.

        0 0
        • dancing dog  

          určitě Třeboňsko a nejlíp někde u Suchodola, je tam dost pískoven, kde je super koupání. Rybníky kolem třeboně jsou humus, jsou to velkopěstírna ryb a hnijou…

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.