• mtb.lifestyle

    Zdravím znalce brdských vrchů, prosím o tip kam tam vyrazit za příjemným středně těžkým terénem, ideálně stále v rozumné vzdálenosti od Prahy. Většina toho co znám je značená jako turistická stezka nebo cyklostezka a většinou je to asfalt nebo šotolina… Představuji si něco, jako je červená turistická v okolí Kuchyňky, ale aniž by tomu nepředcházelo ani nenásledovalo desítky km nudného asfaltu. Popř i v jiných lokalitách na jihozápad od Prahy. Díky.

    0 0
    • MnemonicJ  

      nevím jak to vypadá kolem Kuchyňky, ale když jsi zmínil tu turistickou značku, tak bych být Tebou zkusil vyrazit ze Sádky (kopec) směr zeletná TZ, která končí někde u Čenkova. Kolem té značky se motá docela pěkný a rozmanitý trailík

      0 0
      • mtb.lifestyle  

        Díky :) a jestli to tam znáš, je v pohodě průjezdná i nějaká hřebenovka přes Černou skálu a Brdu? Podle map tam vede nějaká cesta… Téměř to tam neznám, tak netuším co jsou ty cestičky zač.

        0 0
      • mtb.lifestyle  

        Díky :) a jestli to tam znáš, je v pohodě průjezdná i nějaká hřebenovka přes Černou skálu a Brdu? Podle map tam vede nějaká cesta… Téměř to tam neznám, tak netuším co jsou ty cestičky zač.

        0 0
        • MnemonicJ  

          hele nijak zvlášť, toto jsem pochytil v jednom vlákně tady na fóru: http://www.bike-forum.cz/…/brdy-3.html

          a potom jsem tam byl s týpkem z PB, ale to jsou jejich traily a to bych se neodvážil pustit dál. Jinak sám člověk moc šancí nemá, když jsme tam byl poprvé, tak jsme vlastně jen bloudili a hledali.

          0 0
    • Kulasek  

      No výjezd na Kuchyňku směrem od Prahy je technicky už mazec, dolů je to jetelné, hřebínek je moc pěkný. Jednou sjem tam potkal partičku s trekovejma kolama a s plnou polní, brašny úplně všude. Těm jsem to nezáviděl. Pěkné techničtější ježdění je po modré okolo Babky nad Řevnicema (na obě strany), vyjet se dá po šotolině a dolů po modré stezce. To samé je i z rozcestí U Trojáku do Řevnic. Ze Všenor po žluté a potom po červené, než začne šotolina je také pěkná stezka. Těch stezek na blbnutí je tam více, ale nejsou značené.

      0 0
      • mtb.lifestyle  

        Právě že Kuchyňka mi přijde super na vyblbnutí, ale nebaví mě ta dlouhá cesty k ní, takže díky za další tipy. Na Babku se tedy vrátím, většinou když jedu okolo, skončím na zelené ze Skalky do Řevnic, ta taky baví. Koukám, že vůbec okolí Řevnice má potenciál a dá se tam zajet i v týdnu po práci :)

        0 0
    • Smazaný účet  
      • modra a zelena do Revnic a asi i vic okolo toho je enznacenyho (obecne mraky neznacenych stezek, cerchovana v mape a jsou super, ted jsem tam byl bikepackingovat a jsem uplne hotovej)
      • z cervenyho krize rozcesti ta co je mezi zlutou a cervenou (trasa zavodu, jsou tam i sipky)
      • Bily kamen – Stozec – po hranici PP Hradec a pak i rovne pres silnici zas
      • ze Studenyho vrchu ta, co vychazi kousek od toho pristresku na Z

      Cely vlakno mimochodem tady: http://www.bike-forum.cz/…/brdy-3.html#…

      0 0
    • doubleingram  

      Z Kuchynky porad po cerveny a sjezd po cerveny do Cenkova je best, tam uz bohuzel zacina hamtani back do meho zacatku na Stribrne Lhote :)

      Nebo si to vyjet nahoru a znova po cerveny.

      https://mapy.cz/s/1UBNl

      0 0
      • mtb.lifestyle  

        Skvělé, díky :) a to bylo v pondělí na rozcestí v Komorsku velké dilema, po které červené pokračovat :D dobré vědět, že obě stojí za průjezd.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.