kabeláž ke CATEYE TOMO CC-ST200

9 nepřečtených
  • Galibier

    Ahoj

    bohužel se naplnilo rčení „Co nechceš míti, tak půjčuj“, stalo se tak i mě, půjčil jsem kolo a vráceno mi bylo s přetrženou kabeláží od uvedeného modelu cyklocomputeru. Vím, že se už nevyrábí, ale byl jsem spokojen s jeho jednoduchostí a nízkou náročností na baterii. Tak bych chtěl poprosit zda někdo vlastní kabeláž k tomuto modelu, tak bych rád koupil, magnet a „počítač“ mám.

    Děkuji moc předem

    0 0
    • Mamut  

      http://www.kupkolo.cz/…o-xc_z91419/

      Ale pretrhnuty drot vyjde znacne lacnejsie zletovat. Nie je to ziadna kriticka suciastka, tak do toho, aj ked si lavy.

      0 0
      • Galibier  

        …mnooo, nepovedlo se to ani tomu, kdo se tím živí, ale ten co je na kupkolu, tak myslím, že to asi není to co potřebuji nebo ano???, už jsem na to koukal

        0 0
        • WEGO  

          Typ tam je psaný jiný, ale vypadá to stejně (stejný tacháč mám na starém kole, které stojí v garáži na baráku, kolo i tacháč asi 3 roky nevyužito). Tak pokud budeš mít zájem, tak se ozvi a klidně ti to pustím i se vším všudy. Tacháč byl funkční, tak předpokládám, že stále bude OK – jen asi určo bude třeba vyměnit baterku.

          0 0
        • romachain  

          Každá kabeláž se dá spravit, problém může být pouze v případě, že je křuplej nějakej plast, ale i to se dá řešit. Opravil jsem už spousty kabeláží a i když to vypadalo beznadějně, nakonec to vždy vyšlo. Jak se tím dá uživit ale nevím… Každopádně ta na kupkole ti bude pasovat, jsem si tím na 99,9 % jistej.

          0 0
          • Galibier  

            …diky, pro jistotu zkusím ještě ověřit na Kupkole zda to bude pasovat,… nemyslel jsem přímo živit, ale spravoval to člověk, který se zabývá svářením, letováním a různým spojováním…, prostě to nefunguje, proto jsem založil toto vlákno…

            0 0
    • Jarda110r  

      Mě zase před týdnem tento tachometr skolaboval, takže mám kabeláž bez tachometru. Takže mám zájem o tachometr, nebo mám volnou kabeláž.

      0 0
    • Galibier  

      tak mě už se podařilo přetrhnutí zaletovat, ale někam mi zapadl magnet a nemohu jej za boha najít :-(

      0 0
      • nooski  

        To je to nejmenší, dá se nahradit naprosto jakýmkoli magnetem.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.