• xxx.bike

    Rád bych věděl, která z těchto dvou hydraulických brzd je lepší. Nevím kterou znich si mam vybrat a proto vás prosím o radu,Juicy 5 a Shimano deore LX Díky za Váš názor. Na XC. Do(6000kč)

    0 0
    • vlk  

      Měl jsem možnost srovnat Juicy 7 s LX.V podstatě brzdný účinek stejný-přehřívání a vadnutí taktéž skoro stejné-u LX byl sice třmen o něco studenší, ale ztráta výkonu byla stejná. Bylo to testováno na 160mm kotoučích.

      Juicy 5 je skoro to samé co 7, tak ty budou nastejno. Hodně toho najdeš v historii, navíc jsou v historii okopčeny testy z německých časáků a na větších průměrech kotoučů tam lx vycházejí líp-ale nemám vyzkoušeno-jen takhle papírově.Budou tak nastejno.

      Časem chci vyzkoušet větší kotouč-až najdu kotouč ,co se mi bude líbit. V podstatě maximální brzdný výkon je stejný. někomu více vyhovuje brzdící páka u avidů-mě vyhovuje více u shiman. Osobně bych si dnes zvolil něco lepšího-dost se chválí ORA.

      0 0
    • Bebe  

      Mimo téma: jaké desky jsou podle vás nejlepší na Avid J7, dojíždím origoše a nevím co zkusit jiného…

      0 0
      • Hejdik  

        Bukové,ty jsou určitě tvrdší,než borové. Promiň ,ale nemohl jsem si to odpustit.

        0 0
      • TheIF  

        Myslím, že se chválilí KoolStop www.trinnity.cz/DetailPage.asp?… taky nad něma uvažuji

        0 0
        • Bebe  

          Dík za tip, konkrétně jsem tady toho moc nenašel… Asi zkusím tyhle, zatím jen na předek a pak uvidím: www.netbike.cz/select_det.php?…

          0 0
          • jakub  

            jo, tak tyto desky jezdim tedkom taky, mam teda na nich cca 50 km, dal jsem na doporučení místních závodíchích bajkerů a fakt jsem neudělal špatně, tyto desky moooc doporučuju, jezdím měkčí směs na BB5 a esli budu za čas měnit, rozhodně pujdu do těchto… dávám 10 moných bodů z 10ti

            0 0
      • MlokCZ  

        KoolStop jsou slušný, ale origoš Avid desky vůbec nejsou špatný. Při porovnání mi přišly ty KoolStopy cca jako ty origoš (oboje zajeté a na obou brzdách odmaštěný kotouč. Ale ty KoolStopy jsem nejezdil trvale, jen zkoušel. Já dával znovu ty originální.

        0 0
      • Pebe  

        mám vepředu Koolstopy, vzadu origoš, a účinkem jsou stejný, Koolstopy jsou tišší (výrazně)

        0 0
      • blondyyna  

        vcera sem zkusil vymenit desky – vibrace… Koupil sem nejaky BBB a po 30 kilacich mi prijde, ze uz brzdi lip nez zajety Avidy a dokonce to nevibruje a ani nepiska :-) teda aspon zatim :-) L.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.