Jít do Kellys Quartz DSC 2010 ?

4 nepřečtené
  • juneau

    Zdravím,

    po nějakých osmi letech na Rock Machine přišel čas na koupi nového kola. Vzhledem k lokálním prodejnám v okolí bych šel rád do Kellysu kolem 15 000,–. Nechci to na žádné hardcore ježdění terénem, 95% najezdím po (horším) asfaltu a sem tam sjedu nějakou polní cestu, neplánuji žádné skákání a pod, takže bych asi spadal do kategorie „rekreační jezdec“, co ročně najede cca 1000 km. Ale v komponentech (jejich kvalitě) jsem úplně ztracený … rád bych kotoučové brzdy (když už si po těch letech kupuji nové kolo / logicky mi proto i docela záleží na vzhledu / nesmějte se).

    Další věc – 180cm/70kg a prodejce mi neustále doporučuje minimálně 21,5" rám (starý Rock Machine byl snad i 22"), ale ten Kellys Quartz už je snad jen v 19,5" (jestli se nepletu).

    Kellys Quartz DSC 2010

    Pak bych měl možnost za nějakých 19 000,– koupit Kellys Magnus 2010 (21,5") … to už je ale na moje možnosti dost peněz a nevím, jestli by se mi to vyplatilo. Z obou kol je asi zřejmé, jakou barvu by kolo mělo být, na tom Magnusu se mi ale vrcholně nelíbí to prohnutí rámu.

    Tak mi k tomu prosím něco napište, pár dní už prohledávám internet a o moc moudřejší nejsem.

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.