• Nerd

    Zdarec. Jezdil jste někdo Konu Stab? Jaké s ní máte zkušenosti? Je to výhradne sjezdový kolo? Zajímalo by mě jestli se na krávoviny hodí spíš Stab nebo Stinkina. Nevím totiž co by bylo lepší si koupit. Dík

    0 0
    • hanz  

      na kraviny rozhodně stinkina..stab je čistokrevnej sjezdovej autobus

      0 0
      • Nerd  

        Podívni se na přiloženou fotku… chci to na něco takovýho a takový terén jako je vlevo nehoře.
        Taky si pomýšlím na tu Stinkinu, ale říkám si, aby to nedopadlo tak že jí koupím a pak budu vzdychat že to nemá větší zdvihy.

        0 0
        • Dijck  

          To co mas by ti na to mohlo stacit, ale v 17'' . . .

          0 0
        • Nimrod  

          a co takhle nepřizpůsobovat se rámu, ale přizpůsobit rám? franta mrázek by ti v tomhle vyšel vstříc za směšnou částku… aspoň by ti zbylo na lepší komponenty

          0 0
          • Nerd  

            …přemejšlím o tom co pořídit, můj Coiler je mrtvej po porážce autem. No a když už do toho budu vrážet prachy, tak zvažuju jak dál, …rychlji a výš :-) O Mrázkovi jsem taky přemýšlel, ale ten staví jenom jednočepy a mě Kona docela učarovala. Navíc když jsem to propočítal, tak to vyšlo stejně draho. Svezl jsem se nedávno na Spešlu, a ten mi moc neseděl. Nevím, možná to bylo tím že to mělo vzadu 24'' kolo.

            0 0
        • madcat  

          jezdil sem jeden celej den na stabu supreme 2005 (www.kona.cz/2k5_kolo.php?…) a i takovýto technický věci s tím pujdou, ale je to prostě dělaný na downhill – tzn. je to dlouhý a ne tak obratný a má to kilometrový zdvihy, který v rychlosti poberou všechno, ale při tvrdých nepovedených dopadech to dostaneš na doraz (vyzkoušeno :-)) na druhou stranu je to kolo neuvěřitelně stabilní ve vysoké rychlosti a hned tak něco ho nevyvede z míry… na freeride a technický věci, jako jsou lávky, dropy apod. takovej zdvih není imho potřeba, těch 7" stačí a je potřeba to mít spíš víc utlumený, mně teda na lávkách příliš aktivní odpružení spíš vadí… takže na takovýto blbosti bych šel do stinky..

          0 0
    • RUMcajs  

      Stab je sjezdovy special a jinam, nez na cestu z kopce delanej neni. Stinkyna je oproti tomu vic univerzalni, umozni ti i presuny do terenu, a dokonce i jizdu do kopce :-)

      Jestli mas auto a chces to do bikerparku, na zavody a tak, tak vem toho Staba. Jako jedno kolo bych zvolil Stinkynu, Stab jako doplnkove kolo…

      0 0
      • Nerd  

        …nebo takhle… položím otázku jinak… Kdyby jsem zachránil Coilera (moc v to nedoufám) jaký koupit druhý kolo? Stinky nebo Staba????

        Je jasný že jestli Coiler chcípne úplně, bude to asi stinky, aby jsem mohl i někam dojet…

        0 0
        • Nerd  

          … nebo se fakt od Kony odpoutat a koupit něco jinýho??? Ale co???

          0 0
          • kesu  

            co treba toho spesla?bighit nebo trail sx?

            0 0
          • hanz  

            to sx je dost dobrá volba..dojede to kamkoliv a krmení to snese fakt veliký

            0 0
            • tobi  
              Obsah tohoto příspěvku je blokován adminem.
              0 0
          • goofy  

            Davam hlas Speslu SX Trail Nebo pak alternativne jedno z dvojice Norcu: SIX nebo spish Shore

            0 0
        • RUMcajs  

          Jestli zachranis Coilera, na kterym se budes vic vyzivat ve stylu enduro, XC ci ho vseobecne setrit, tak jako doplnek primo DH special. Na prasarny zvolis DH, coz zivotnosti vzkriseneho Coilera jen prospeje.

          0 0
          • Nerd  

            …tak nějak jsem to asi myslel… jen mi šlo o to, esli se ten Stab taky hodí na to skákání a kraviny… nebo esli je to jak řekl Hanz: „čistokrevnej sjezdovej autobus“ se kterým se „v lese neotočím“ a budu potřebovat někoho na navádění při couvání a otáčení :-) :-)

            0 0
            • hanz  

              asi takle…jezdit vše se dá i na tom stabu ale jestli nechceš vysloveně sjezdovat tak rozhodně stinkyna…ono se dá totiž i na stinkyně sjezdovat. Na to co máš na fotce nahoře ale rozhodně stinky nebo sx trail…ty letošní vypadaj mazaně moc.

              0 0
              • Nerd  

                díkes moc… už mi z toho jde hlava kolem… to je asi cykloabsťák…

                …doufám že brzo napadne 28 metrů sněhu a roztaje až budou kola vyřešený … jinak pokaždý když vidím někoho na kole, tak bych ho nejraději..... grrrrr ......uááááá já nemááám kolo bůůůůůů.....

                0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse