• martin_bakov

    Musim se podělit o zvláštní zážitek, byl sem v sobotu na Ještědu, jim vrcholovou svačinu a z mlhy se doslova vynořil nějaký dědula a mířil ke mně.

    Pry jestli nechci diplom od ‚Ještědmena‘ :) (…asi protoze sem tam byl jedinej cyklista v ty futeri ktera byla) No divil sem se tak az sem ten diplom fakt chtel ( 100kc ;) ani kure nehrabe ! ). Byl to ten duchodce kterej uz na Jested vystoupal pres tisickrat, drzi tusim rekord v poctu vystupu na Jested za jeden rok.

    Ing. jiří Mánek držitel světového rekordu v počtu výstupů na Ještěd ( 1 012 m nad mořem ) v proběhu jednoho roku. V roce V roce 2006, po téměř 70ti letech překonal rekord Lilly Flassak z roku 1937(během jednoho kalendářního roku vystoupala na Ještěd 709×), když vystoupal na Ještěd 1054×.

    Prijde mi to slusne receno jako stereotypni konicek, ale na to ze mu je pres sedumdesat je borec. Vypadal spokojene, proste si plni svuj sen i kdyz pro ostatni je asi tak docela blaznem :)

    Rikal ze dojizdi autobusem z Jablonce do Liberce, na muj bystry dotaz co delal s vystupama minulej tyden jak byla ta kalamita zachmuril oboci a pohledl smutne do dalky, ale nic nerek :D …asi proto mel v tu sobotu v planu 3 vystupy, holt mu asi utikal plan.

    Diplom od Krakonose by taky nebyl marnej, snad ho nekdy taky potkam.

    nasel sem jeho fotku : http://www.procinger.eu/…n.jpg.tn.jpg

    Anketa: Jaka byla Vase nejlepsi odmena za vyslap do poradnyho krpalu ?

    1x
    14%
    sex
    0x
    0%
    0x
    0%
    0 0
    • Hornet  

      Nuz to je dobra haluz :-D 3× za den na jeden a ten isty kopec a kazdy den, cely rok… ked ho to bavi :-) pripada mi to ako za trest.

      0 0
    • misak.kadlec  

      Jojo, tohodle borce jsme tampotkali loni, taky jsme si koupili diplom.

      0 0
    • mr.antik  

      Podle mě je to nemoc, ale na druhou stranu, kdo z nás nechce aspoň v něčem vyniknout, že…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.