JEDNORÁZOVÁ POJISTKA ÚRAZ+ODPOVĚDNOST

11 nepřečtených
  • daymaker

    Zdravím,

    v historii jenom spíše pojistky kola a žívotní pojištění. Ale… Závody jsou tady a teď. Mám úrazové a životní pojištění u ING, kde mi na rovinu pojišťovák řekl, že pokud se mi stane úraz při „organizovaném závodě“, tak se pojistka neplní… Musí mít pojištěno pořadatel. Ale ti se všichni odpovědnosti zbavují kolonkou „pořadatel nepřebírá odpovědnost…bla bla bla“ Doporučujeme připojistit se.

    A teď po obvolnání Allianz, ING, Kooperativy mě nejsou schopni pojistit na jednorázovou akci pod kolonkou „organizovaný sport“. Třeba a Allianz to umí pro cizinu, ale na ČR soudruzi jaksi zapoměli a vůbec to nedali do tabulek. Máte někdo tip, či zkušenost, kdo to v ČR umí pojistit??? Díky

    0 0
    • daymaker  

      Ještě dodatek, přítelkyně má ŽP u Allianz a taky, i když si myslela, že to je v poho, po důkladném vyzpovídání jí bylo přiznáno, že by se to za stejné situace neplnilo. :-( Teď jsem volal na ČP, taky valili bulvy, že snad to jde, ale kdo ví…

      0 0
    • qik  

      Mám klasickou úrazovku u ČSOB a zlomil jsem si lopatu při organizované akci (nebyl to sice závod) a finanční plnění jsem dostal. Tak tolik za mě.

      0 0
    • Hynas  

      No…a myslíš, že při hlášení škody (uplatňování nároku na bolestné) se o „organizovaném závodě“ musíš zmínit?

      0 0
      • Hynas  

        A ještě, možná nebyli obchodníci pojišťoven dostatečně informováni…ale zrovna „zelená“ pojišťovna – hlavní partner KPŽ – pro lidi, účastnící se těchto závodů, nabízí zvýhodněnou úrazovku 777 právě na akce podobného ražení. Takže asi tak.

        0 0
        • rasto  

          jj, taky ji mam. uz mi plnili. sice ne za uraz na zavode, ale na cyklostezce. nicmene, pojistka funguje.

          0 0
    • Hynas  

      Napiš mi na hynas@centrum.cz, během víkendu ti odpovím. Něco s tou pojistkou vymyslíme. ;o)

      0 0
    • daymaker  

      Tak te%d jsem dojel z České Pojšťovny… I když mi předtím po 5 minutovém hovoru na nfolince potvrdili, že to asi umí, tak paní na přepážce kroutila hlavou. Jednorázově to neumí. Možná dlouhodobou klasickou úrazovou pojistku. Předtím mi ještě volala slečna z Kooperativy, že to tedy zjišťovala u vrchnosti a taky nic. Jednorázově to neumí. Umí to pojistit na jeden závod v cizině, ale v Čechách nee… Spíše než o ten úraz, který se dá zmínit jakkoliv před lékařem mi jde o odpovědnost. Tu mám pojiš%těnou s nemovitostí a bytem, ale čert ví, zda by to klaplo. Mno nic… Tak zítra opatrně… :-)

      To Hynas : ozvu se, díky…

      0 0
      • Rostak  

        Ahoj. Mám pojistku u ČSOB včetně nahlášených závodů a horského kola. Proto mě přeřadili do rizikového pásma 3, mám pojištěny trvalé následky na 400 K, úraz 300 K, smrt 10K. Smrt tak málo, protože mám spíše obavy z úrazu než ze smrti ( :) – po smrti mně to bude jedno. Pojistka mě vyšla na 300 Kč/měsíc. Tož tolik – zkoušel jsem jak ČS, tak Kooperativu (žebrák Hynas se na mě vybodl a předhodil mě slečně do Zlína :( )

        0 0
        • Hynas  

          Nebrblej…zutra zůstáváš po škodovce v ově, bude zeleninka? :o)

          0 0
        • Meluzina  

          mám dotaz, závody jezdíš sám za sebe anebo za nějaký oddíl, kde jsi registrovaný?

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.