• Dan.45

    Zdarec,

    budu měnit záplety a z nýnějšího CL přecházím na 6 děr, našel jsem si kotouče Alligator HK-R21, nejradši bych chtěl Hopy, ale s brzdami Shimano XT 775 to prostě nejde(brousit nic nechci), bohužel dočetl jsem se celkem negativních reakcí na kotouče Alligator, že se zroutí, hůř to brzdí narozdíl od kotoučů XT, které mám teď. Díky za postřehy a kdyžtak nějaké návrhy :-), velikost bude 160/160 :)

    http://www.kupkolo.cz/…m_89781.html

    0 0
    • mamfpici  

      ja som jazdil chvilu Alligator HK-R spolu s brzdami formula K-18 a aligator nikdy viac, skoro po kazdom vyjazde bol krivy.

      0 0
    • DAWE25  

      Sakra, chtěl jsem kupovat Hope kotouče, ale mám taky brzdy Shimano XT 775. Opravdu to spolu nefunguje? Taky nechci nic brousit. Teda tak maximálně kraj desek. Další volbou jsou pro mě XT kotouče na 6 děr.

      0 0
      • Dan.45  

        jj mám na to úplně stejnej názor, taky jsem chtěl Hopy ale někomu to jde na milimetry a někdo musí brousit, je to fakt na knop:/, je pravda že stávající XT na CL RT-78 necinkly a ani se mi je nepodařilo utavit;)

        0 0
        • DAWE25  

          Podle mě by 160 měly jít v pohodě. Problém je u 180, protože ty Hopy jsou 183mm, takže tam se to musí asi nějak řešit. Nejjednodušeji si myslím, že podložkama pod třmen.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.