• DaveX

    Ahoj kluci a holky. Sháním nějakou levnou pohodovou přilbu. Chci to z důvodu zvýšení bezpečnosti a na ty mé kilometry určitě bude stačit nějaká levná. http://www.e-cyklo.cz/…tu-2259.html tato se mi hodně líbí a je za přijatelné peníze. Chci černou, nejlépe matnou. Máte někdo zkušenost přímo s touto? Případně i nějaké koupi zachovalé helmy bych se nebránil, tak pokud by jste něco měli, můžete klidně nabídnout. Velikost kolem těch 60, lepší by byla nějaká univerzální.

    Díky moc předem

    0 0
    • Kebo  

      mam tady temer novou Uvexku sport boss…jak uz jsem psal ve vedlejsim vlaknu.ale neni cerna.

      0 0
    • Smazaný účet  

      Zdarec, měl bych na prodej Giro Skyline 2008, černo-červenou (foto).

      Je to tahle http://www.kupkolo.cz/…ine274.html

      Nechal bych ji za 400 včetně poštovnýho.

      No a jestli budeš kupovat novou, tak nezapomeň, že zdravotní pojišťovny na přilby zpětně přispívají, takže si zjisti, jaký máš podmínky u své pojišťovny.

      0 0
    • Carloss  

      jestli můžu imho poradit, tak vybírání helmy po netu nejde.. koupíš si něco a pak to stejně vozit nebudeš, protože ti nebude sedět.. helmu prostě leda v kameňáku.. já sem si taky chtěl pořídit nějakej fajnovej blembák ale ty lepší prostě neseděly.. tak sem musel vybrat z levnějších a méně fajnových;)..

      0 0
      • DaveX  

        Nejpíš to udělám tak, že si půjdu zkusit helmu do obchodu a pak zkusím najít nějakou výhodnou cenu na netu. Ale myslím, že ty rozdíly tam takové velké nebudou.

        0 0
        • Carloss  

          no, já zkoušel asi 7 kusů stejné velikost a jen jedna mi padla.. a to mám zcela běžnou hlavu..:D

          0 0
      • rš2  

        Tak tak, po netu max jako inspirace, ale nejdůležitější je zkusit aby seděla :-) Já mám bambeřici nějakou šišatou a pořád jsem nemohl na nic sedícího narazit až jsem jednou zkusil tuhle Uvex FP1 v té modrobílé kombinaci http://www.sport365.cz/…icka-prilba/ a ta sedla jako prdel na hrnec takže jsem investoval dvojnásobek toho co jsem původně chtěl, ale spokojenost veliká, nedokážu si představit jezdit s něčím co mi pořád bude někde tlačit, hýbat se apod. Tak šťastnou ruku :-))

        0 0
    • roud  

      Bell alchera krásná přilba v kameñáku kolem litra v eshopech určo i levnějc…

      0 0
    • JakubCh  

      Mám Bell Avanti, ale starší model : http://www.teamsport.cz/…-model-2009/ , když vidím tuhle cenu, zabrečel bych. Bral jsem ji v roce 2007 za 1000-, jak koukám, tak teď je hodně levnější…tehdy jsem neměl bůhví kolik peněz a chtěl bezpečnou helmu, tuhle mi známý prodavač poradil a zatím nelituji. Nosí se fajn, je lehká, i když se dost hodně potím, přijde mi, že větrá. Značka je co vím ok taky. Bezpečnost snad snad…zatím jsem naštěstí nevyzkoušel…když vidím ty ceny, možná bych na to dneska i přitlačil a dal zase 1000-, ale pokud není rozdíl v bezpečnosti, nevidím zase pro dražší důvod – co se týče komfortu, ok. Takže – jedině ta bezpečnost.

      0 0
    • Jery01  

      nechci zakládat znova a tak se ptám zde. už mám docela nemožnou přilbu a k narozkám bych chtěl novou,tak se zeptám jakou by jste mi doporučili vy na bf. měla by být silniční,dobře odvětrávaná a nemusí to bejt „cihla“(aby nebyla těžká) no a na závěr abych se vešel tak do těch 2000. díky

      0 0
    • Smazaný účet  

      Ja si koupil Bell Delirium, na hlave drzi jak ulita-stahovaci pasky jdou az pod temeho hlavy. Zatim naprosta spokojenost-uz chytla par vetvi a drzi:)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.