Jakou koloběžku pro dítě 6 let?

6 nepřečtených
  • Hanca09

    Mám 6 letého syna a hledám koloběžku. Rozhoduji se mezi Kostka Kid mini 2, Mibo Didin a Kbike K5. Kostka má přijatelnou cenu,Mibo je vyrobena pro děti a na K5 jde udělat tunning pro dítě. U Kostky si nejsem jistá velikostí (6 let 126cm) a taky by mě zajímalo, zda by u ni půjdou vyměnit komponenty a udělat tzv.rostoucí. U Miba řeším váhu 7,5kg. A u K5 mě trošku odrazuje nášlapná plocha pro dítě, tam mám obavy, zda to bude pro něj pohodlné. Má investice je cca 4500,– Děkuji Vám za rady.

    0 0
    • siafu  

      Doma mám K-bike K6, ale nejsem tedy dítě :) – K6 má vyšší světlost oproti K5, ta K5 myslím moc dobře nejde použít s nižšími plášti typu Schwalbe Big Apple, takže pro to padlo rozhodnutí pro K6 + Schwalbe Big Apple.

      Co se mi u K-bike moc nelíbí, tak je vedení bowdenu k zadní brzdě – přijde mi, že to má kvůli tomu zahnutí takový tužší chod – u Kostky mi to na pohled přijde líp řešené.

      Pak takový detail – 12" kola může být problém nafoukat klasickou pumpou, takže duše s rovným ventilky šly pryč a doporučuji zahnuté ventilky.

      Vzhledem k ceně by se mi líbila asi ta Kostka – záleží, jak bude velikostně, ten K-bike je použitelný i pro dospělé a tam Kostka cenově srovnatelného asi nic nemá…

      Hodím sem ještě odkaz na článek, kde autor řeší K-bike pro dítě :)

      0 0
    • Bruca  

      zkus kouknout ještě sem: http://priblizovadla.cz/…e-kolobezky/

      na K5 jezdí i dospěláci, takže pokud nebude problém „imidž“, tak bych do ní klidně šel.

      ale doma mám mibo mastr a geroy, pro sebe jsem šel po mibu, kvůli nosnosti :-)

      0 0
    • Marta05  

      Na koloběžkou Kostka jsem taky přemýšlela, ale nakonec jsem dala na pozitivní recenze a koupila taky českou koloběžku Sedco Magnum, tady je odkaz https://www.bembo.cz/…e-kolobezky/ Sedco má i v levnějších modelech kotoučové brzdy a celkově mi přišlo zpracování vzhledem k ceně 4000 Kč perfektní.

      0 0
      • Marskatin  

        Výška nášlapu 12,5 cm a váha10,1 kg u koloběžky 20/16? Tak to ani největšímu nepříteli, natož dítěti.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.