• RUMcajs

    Ahoj,

    shanim poradne trekove boty v kategorii B/C, s priklonenim spise k tomu C. Urceni prevazne do vlhkych podminek Irska (sutry, bahno, chuze vodou). Cenova relace kolem 6tis, ale muze byt i mene :-)

    Vnejsi material preferuji voskovanou lestenou kuzi, protoze pulhodinova chuze potokem neni vyjimkou.

    Zatim jsem nasel napriklad: www.asolo.cz/?…

    Mate nekdo prime zkusenosti s touto kategorii bot?

    Pro blizsi predstavu o terenu juknete na fotky: www.rumcajs.ulfree.net/…2/index.html

    0 0
    • Fenous  

      Ja mam nejaky celokozeny Garmonty a jsem navysost spokojen, bota je to masivni, vypada, ze vydrzi, pritom jsou to uzasne pohodlny backurky, staly neco malo pres bura.

      0 0
    • Paja  

      Mam celokozene Garmonty uz 9 let, nikdy jsem z nich nemel puchyre, nekolik let byly nepromokave i bez goretexu (otazka je, jestli by goretex pri ohybani v bote vydrzel nepromokat o moc dyl), takze Garmont muzu vrele doporucit, do 6tis. urcite v pohode i s membranou. Jinak univerzalni rada na B/C boty jsou Meindl Island, neco jako Reba mezi vidlicema:oD

      0 0
    • McBlacky  

      já doporučuju meindl island pro mám je 5let, ale už maj dost. cca 200dní provozu odhadem. Z toho víc jak polovina těžší terén. pokud chceš chodit ve více kamenitém terénu tak zvol něco s vyšší gumou přes patu a špičku, ideálně i po stranách jako maj některý garmonty. Nechráněný špičky snadno rozkopeš o kameny a na stranách se ti zase odrbe šití. Mě se líbí Hanwag alaska ty budou asi nástupci Islandů. Jsou o chlup těžší a tužší ale víc vydrží.

      0 0
      • RUMcajs  

        Dikys, nejsi prvni, kdo je doporucuje. Mam prave lehci boty, typuju to na A/B s priklonem k B. Na bahno, travu, sterk supr. Pohodlne, i behat se v nich da. Ale do sutru na cely den to fakt nenik, takze shanim opravdu neco jako jsou ty Meindl Island.

        Kolik nekolikahodinovych vyletu jsi je rozchazel?

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.