Jaká karbonová řidítka 800mm?

24 nepřečtených
  • kadett

Zdravím,

sháním nějáká karbonová řidítka na enduro. Líbila by se mi Race Face Sixc 800mm,ale u nás jsem je nikde nesehnal. Máte někdo zkušenost s obdobnýma? Díky

0 0
    • File12  

Já bych do nich šel. na chainu nebo z ciziny je seženeš. To je zrovna komponent kde asi reklamaci řešit nebudeš.

0 0
    • Mr.Duck  

Klidně bych je koupil zvenčí. Ale třeba Krab by je měl umět objednat, řekl bych, nebo kdokoliv jinej kdo dělá race Face.

0 0
      • Hef  

Zkus xbikes je to sice šilenec ten borec ale naposled sehnal nexty za slusnou cenu. Hen musis trvat na tom co chces a rict si v telefonu o slevu:-)

0 0
    • Hef  

Jinak uvazuju ze je vezmu taky se muzem domluvit spolu potom:-)

0 0
    • Hef  

kupuj dokud to jde :-)

http://www.wiggle.co.uk/…r-handlebar/?…

0 0
      • Vilém  

To je karbon?

0 0
        •  
          Obsah tohoto příspěvku je blokován.
          0 0
        • Hef  

kurec sem si nešiml že vlastně chceš karbon :-) tak to nic .. ber to jen jako možnost :D

0 0
          • kadett  

Zrovna ty atlasy mám na kole,ale chcu zkusit karbonový rodla

0 0
      • goofy  

Safra to je moc pěkná cena. Škoda, že to je na 35 představec…

0 0
    • kadett  

Nebo na bike-discount.de maj ted v akci CHROMAG BZA carbon 780mm za 99EUR . Sice jsou težší,ale cena dost dobrá. Ty race face sixc mě ale lákají víc. Maj je tam v červený,take by to ladilo ke kolu. Kdyby z tama někdo chtěl taky rodla,tak se můžem domluvit a pošta bude gratis do ČR. Já teda nejlehčí nejsem 92kg.,

0 0
      • -b-n-x-  

Mám tyhle v 800 a jsou fajne. Akorát jsem měl zpočátku pocit, že mají divný tvar. Ale už jsem si zvykl a parádní.

0 0
        • kadett  

Nakonec jsem šel do osvědčený kvality od Raceface…Mega spokojenost

0 0
    • Nikovlas  

Máte někdo zkušenost s Nukeproof ?

V testech je docela chválej a z karbonových řidítek patří k těm levnějším.

0 0
    • wilda81  

Nemáte někdo nějaký zajimavy cenový tip na 770–800mm karbonové klacky?

0 0
    • doubleingram  

Shahim rodla na AM/EN/DH, sirka 800, 31,8, rise max 20 mm, hmotnost kolem 300g, hlina, cerne.

Koukal jsem na SPANK Spike 800 Race VIBROCORE a Rentahly Fatbar v2. Ale rad vemu neco s lepsim pomerem cena vykon, co splnuje vyse uvedene.

Poradite neco spolehliveho?

EDIT: shit, ted jsem si vsiml, ze je to blbe zarazeno pod karbonova.

Diky

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
VIP CZ Promo

Extra slevy jen pro bikeforisty

Jěšte větší slevy až o 15 % na kola i vybavení. Jen do konce října na mtbiker.cz