• pos3k
    1. Otevrit okno prispevku, kliknout na ikonku tri tecek u Fotografie 1 (ev. 2,3)
    2. V nove otevrenem okne „galerie obrazku“ – v levem sloupci „obsahu fotoadresare“ je/ bude seznam nahranych obrazku, pravy sloupec slouzi jako nahled nahranych a vybranych obrazku. Novy obrazek nahrajeme volbou tlacitka prochazet (navolime cestu k obrazku ulozeneho v PC), zvoleny obrazek nahrajeme do fotoadresare tlacitkem NAHRAT.
    3. Pozadovany obrazek, ktery chceme pridat do prispevku, vybereme z leveho sloupce fotoadresare, ujistime se nahledem v pravem sloupci, ze se jedna o ten spravny obrazek a klineme na tlacitko SELECT. (stejnym zpusobem muzeme nahrat/pridat obrazek 2 a 3.) Po tomto kroku se nam v okne pro odpoved/prispevek objevi malinky nahled u prislusneho radku Fotografie. A pozadovany prispevek odesleme tlacitkem PRIDEJ ODPOVED.
    Obrazky z fotoadresare muzeme smazat jejich oznacenim v levem sloupci a tlacitkem SMAZAT (zatim nevim jaka je povolena velikost fotoadresare uzivatele, pokud se nebude darit nahrat obrazek, zkuste promazat fotoadresar; nezapomente na omezeni formatu a velikosti obrazku!). Vymazanim obrazku z fotoadresare nedojde k vymazani jiz vlozenych fotek.

    enjoy it!

     

    PS: z puvodniho topici ""Admine cti to!!„:/forum/admine-cti-to/857537/forum­.html“ je to nedohledatelne.

     

    Jak vlozit do prispevku „zivy“ link/odkaz ZDE.

      

    LOCK

    Anketa: Používám?

    Ano
    0x
    0%
    Ne
    2x
    100%
    0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce