• Arminus

    Dobrý den, chtěl bych už konečně prodat své kolo viz: https://www.bike-forum.cz/…e-velikost-m a pořád se mi nedaří. Kolo inzeruji už kolem 5. měsíce a mám ho inzerované snad všude. Prosím o rady či tipy jak ho prodat. Děkuji moc

    0 0
    • Vilém  

      Taky bych za toho veterana dvacku nedal.

      0 0
    • novas752  

      To bude tim že to prodáváš za 20. Na ten zdvih je na tom kole z dnešnígo pohoedu všechno špatně. Na jízdu v terénu to nikdo soudnej nekoupí a jako pohodlný gauč na jízdu do hospody je to za 20 dost drahé. Zkusil bych slevit na 15 a po nějaké době i na 10–12.

      1 0
    • MrtweyUbrus  

      U ceny ti přebývá jedna nula, nemáš zač.

      0 0
    • LM  

      Kolo je seřízené a promazané, připravené k okamžité jízdě. Jediný problém je nefunkční zamykání vidlice a tlumiče.

      :-D

      0 0
    • oddie  

      Jak ho prodat? Levněji, když už se 5 měsíců nedaří :)

      0 0
    • kubad  

      bohužel je to celkově nezajímávé kolo na dnešní dobu,, dále poškozená vidlice a tlumič, s předpokladem ne levného servisu a finálně cena.

      i 15 je asi moc

      0 0
      • Arminus  

        Děkuji, kolik byste tedy navrhoval?

        0 0
        • ronda  

          Za dvacku jsem kupoval obdobné kolo z druhé ruky před dvanácti lety, bez Altusu a s vidlí a tlumičem v cajku. Navíc šestadvacítka tehdy ještě nebyla „výběhová“. Za opravu tlumiče a vidlice (pokud na to vůbec budou díly, já kvůli tomu taky musel koupit nový tlumič) dá nový majitel minimálně dvojku, plus to babrání s posíláním do servisu. Vzhledem k stavu vidlice a tlumiče (další náklady) se mi i ta desítka zdá skoro dost, ale zkusit to můžeš.

          0 0
    • krabica  

      Za mně je i 10 tis. moc. Svého Lapierra jsem prodal za 22 před 5 lety a to bylo lepší kolo než todleto.

      0 0
    • yetti  

      Pokud něco prodáváš pět měsíců a nikdo to nechce, tak máš špatně cenu. Osobně bych zlevnil minimálně na 15 a po týdnech slevoval dále.

      Jak už Ti psali ostatní reálná prodejní cena buse spíš kolem deseti než dvaceti

      0 0
      • MatS  

        Za tech 5 mesicu uz to mohl rozebrat a prodat po dilech. Ted jich je nedostatek. A i po retro dilech je poptavka.

        1 0
    • adam1  

      Udělej si tady anketu kdo by to kolo koupil za 2k ,kdo za 5k a kdo by ho nekoupil ?:))a uvidíš

      Za mě trojka jo :)

      0 0
    • nooski  

      Za desítku by to bylo až až.

      0 0
    • Willy Zanej  

      Měl jsem přesně ten samý model s lepšími brzdami a řazením a téměř nejetý jsem ho prodával před 4 lety že 18 tisíc.

      0 0
    • Breakpain  

      Já se obávám, že v tomhle setupu, kdy nefunguje zamykání je i 10 moc – respektive já bych zato chtěl dát max 10, kdyby mělo v pořádku to zamykání ⇒ tedy bych prodával 10 – cena servisu = výsledná cena. Což nebude moc, tipnu si, že komplet servis a repas, takže budeš na 5 tis. Tohle není kolo v kondici … na takovém kole to zamykání chceš, není to sjezďák …

      0 0
    • Tomcat  

      Kolo je docela hezké, ale má docela problematickou geometrii to znamená obecně bude u něj menší zájem a předpokládám, že tím jak bydlíte kde lišky dávají dobrou noc, tak to asi moc taky tam lidi netáhne, aby si pro něj přijeli.

      Byla by tady ještě jedna věc a to průměr kol 26 palců hodně lidí na 26 zanevřeli já se střetáváme s tím že v několika obchodech z cyklu materiálem se snažili praktici tvrdit že někteří výrobci nic na 26 už vlastně nedělají a podobný žvásty. Ale realita i ta že opravdu pokud chce někdo pohodu a klídek s náhradními díly Tak už asi větší sázka na jistotu bude 29 než shánět něco na 26.

      To kolo je takové prostě nemastné neslané není tam nic co člověka vyloženě chytí a třeba zmínky o tom že nefunguje zamykání spíš odrazují že mu stejně neutečete protože když si pro to někdo přijde tak prostě to vyzkouší na místě a ono to nefunguje Aha Tak to máte smůlu nechci to kolo je proste už docela dost starý. Myslím že v topu mělo být tak spíš za 15 za 19.

      Prostě kolo opravit aby fungoval třeba ten lock a třeba se to chytne za těch 19 protože pro obyčejné terénní berušky ty sezóna prakticky skončila takže na konci září se vymlouvat na to že kola nejsou tudíž je to dražší je bohužel už pozdě tohle by možná tak zabralo zase a na jaře až nic nebude tečka ne protože většina obyčejných lidí jezdit nebude a Skalní si pravděpodobně seženu v lepší kolo jinde.

      0 0
    • McBlacky  

      10–12 tisic pokud by bylo v poradku.

      Za 15 jsem prodal pred mesicem epica z profilu, dalo by se rict ze kolo osazeny o tri tridy lip nez tvoje. Vse funkcni.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.