iWatch/STRAVA (sprárování,upload,synchronizace,atd..)

2 nepřečtené
  • SkejT

    Chtěl bych se zeptat zkušenějších uživatelů jak na problematiku ohledně iWatch vz. STRAVA (sprárování,u­pload,synchro­nizace,atd..).

    Ve STRAVA jsem přidal nové měřící zařízení, vše povolil. V telefonu to stejné. Závěr → v iWatch vidím aplikaci STRAVA,přes kterou dokáži spustit novou aktivitu, která se později synchronizuje na web z hodinek.tak to je OK.

    Nicméně nefunguje synchronizace a přenos aktivity pokud je zaznamenaná přímo aplikací iWatch „CVIČENÍ“, která se dokáže spustit sama. Vše je jednoduší a člověk nemusí na hodinkách spouštět aplikace třetích stran.

    Nedokáže mě někdo poradit jak se to dělá, případně odkaz na nějaký návod či tutorial na youtubu jak náhrát uloženou aktivitu přímo iWatch hodinek do STRAVA na telefonu nebo pc. Případně jak to řešíte vy?

    Děkuji za pomoc

    0 0
    • Ladis91  

      Ja si myslim ze to proste nejde. Kdyz chces z hodinek nejakou aktivitu primo do stravy musis to udelat primo pres aplikaci.

      Pres to cviceni to nejde. To se nahraje jen do telefonu, stejne aplikace cviceni nenahrava mapu, takze pro stravu je to stejne zbytecny.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.