Iridium Ultralight Riserbar - kde sehnat nebo jestli se někdo nechce zbavit

10 nepřečtených
  • MlokCZ

    Sháním řídítka Iridium Ultralight Riserbar, která montuje Canyon na řadu XC. Důvod proč přesně tyhle je jednoduchý. Mají přesně tvar (zahnutí, délku a zdvih), jaký potřebuju a alternativy s přesně stejným tvarem nejsou nebo o nich nevím.

    Vozil jsem Amoeby X-MHB196ky, které mají stejný zdvih a hlavně stejný úhel zahnutí, ale ty jednak už nejsou a navíc nejsou zrovna moc tuhé. U těch Iridií mě nevadí ta vyšší váha, hlavně že jsou bytelnější a tužší než ty Amoeby.

    Teď jsem kupoval Amoeby HB M-112, což je nástupný model a mám tu dva kusy. Jenže jeden z nich už má úhel o 1st. větší než ty 196-ky a druhý stejný kus dokonce téměř o 2st. A ten úhel těch 196-tek je maximum, co mi vyhovuje. Ty Iridia jsem dnes poměřoval a dokonce měly úhel nepatrně menší (tak o 0,5st.), tzn. ideální.

    Nevíte někdo prosím, kdo ty Iridia vyrábí a jaká je to původně značka. Ten název Iridium má asi jen Canyon pro svojí produkci.

    A nechcete se jich někdo, kdo je máte na Canyonu XC zbavit?

    A nebo nevíte někdo o alternativně se stejnou šířkou (tedy 620mm), stejným zdvihem (ten nemusí být úplně stejný, tam to doladím podložkama) a hlavně stejným úhlem zahnutí? Už jsem marně několikrát obcházel krámy a poměřoval, všechny ostatní řídítka mají úhly mnohem větší.

    0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce