• JakubCh

    Dnes jsem na na projížďce bohužel zjistil, že mi teče přední brzda, a to v místě, kde hadička jde do šroubku v praseti (nevím, jak to popsat jinak). Neteče to kolem šroubku, ale vzlíná po hadičce, viz obrázek. Nechal bych to být, ale při pořádném brzdění v horách to pokape brzdu a mám silné podezření, že se to někdy dostane i na desky (časem). Měl by to snad být řešitelný problém, leč sám si na to moc netroufám. Chtěl jsem utáhnout celý ten šroub, leč dostalo se mi rady (ne od bikera, o koho jde nekomentuji :D ), ať to nedělám, že jelikož kapalinu nestlačím, tak max. dokurvím závit – nevím no… :D Takže – poradí zkušenější, co s tím? Doufám, teda, že to je odstranitelné (a ne za hříšné peníze).

    0 0
    • Vilém  

      Zkusil bych pro zacatek dotahnout ten duty sroub.

      Pokud nepomuze, tak zkratit a novou olivu.

      0 0
      • JakubCh  

        Ok, takže přece jen dotáhnout :)

        Zkrácení a nová oliva – to jsme si myslel jako krajní řešení, už jsem hledal trochu. To znamená ale vypustit brzdu a pak napustit, včetně odvzdušnění…hm, takže servis. Na to si moc netroufám..

        0 0
        • Vilém  

          Pokud to nebudes rvat na krev, tak tomu nemas co udelat. Jen vic rozlisujes olivu.

          Ano, zkraceni by znamenalo odvzdusneni, ale v pripade shimana je to vcelku hracka a staci ti na to 1–2 strikacky a kousek hadicky.

          0 0
          • JakubCh  

            Děkuji, uklidnil jsi mě, že to nebude nic horšího. Zkusím to dotáhnout, když to nepomůže, poptám se mého servisáka…a nebo to prostě zkusím celé, když se to nepovede, do servisu to můžu hodit vždycky :D

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.