• Bruntal

    Ahoj, mate nekdo zkusenosti s timhle stanem? http://www.huskycz.cz/…-zelena.html Jak je narocne staveni a presuny s timhle stanem? Velmi se mi libi kvuli tomu prostoru pro kola a ani ta vaha (cca 5 kg) neni nejak extremne velka. Nechci jej sebou vozit na kole, spis autem, treba na dovcu, s tim, ze po 1 – 3 dnech se budu presunovat…

    0 0
    • Belial  

      Z větších stanů bych ti doporučil spíše tento – Jurek Klan. Mám ho a je super. Složím do něho v pohodě 3 kola a cyklo vozík s tím, že se tam ještě vyspíme. Navíc Jurek je ve stanech hodně TOP. V případě problémů rychlý servis a možnost výměny jednotlivých dílů, zipů, atd. třeba i po deseti letech.

      0 0
      • Bruntal  

        Diky za tip. Ten vypada fakt vyborne, spousta mista, snadna stavba a vaha je taky v pohode…

        0 0
        • scret  

          JUrek se bude stavet lip, je to klasickej tunel, u Huskyho je „hlavni stan“ z krizenejch prutu…ale myslim si ze taky zadny drama a postavit to pujde v poho a rychle…

          Jurek bude podle me kvalitnejsi co se tyka zateru, Husky je zas levnejsi…vyber si:)

          0 0
    • jipík  

      Mám birda koupil jsem ho v akci za supr cenu a jsem spokojen

      0 0
    • jonti  

      Mal som ho pozicany od kolegu na tyzdnovu dovolenku s bicyklami a na turistiku v Turecku. Je to velmi dobry stan co sa tyka miesta, v predsienke sa da aj varit alebo hrat karty v dazdi, dva biky sa tam vojdu v pohode, ale potom sa dost blbo ide von.

      Problem ale bol ak velmi fukalo, ten stan na to nie je stavany, tycky boli prilis pruzne a velmi sa ohybali, celym stanom to mlatilo a nestal pevne.

      Postavenie je velmi rychle a jednoduche.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.