Hundstein - Thumersbach trail a dalsi traily v okoli Salzburgu

6 nepřečtených
  • Meedja

    Cau,

    sorry, ze zakladam tema, ktere se zda podobne ostatnim alpskym tematum, ale prece jenom je necim specificke a na b-f jsem informace, ktery shanim, nenasel.

    Jde mi o sjizdnost trailu v okoli Salzburgu (Zell am See, Saalbach, aspod.). Na netu jsem nasel, ze napriklad z Hundsteinu se da sjet do Thumersbachu peknym singletrailem, ale nikde jsem nenasel, jak je to sjizdny pro prumerne zdatnou bikerku (moje drazsi polovicka). Navic jsem nekde zahledl, ze v roce 2008 tam byl zakaz vjezdu pro cyklisty.

    Hledam vylety na srpen a snazim se najit nejaky cesty, ktery by byly nahoru po sotolinach, pripadne mirne rozbitejch cestach a dolu by se to dalo sjet nejakym peknym sjezdikem, ktery by ale zvladla i pritulka. Ona zvladne relativne hodne, ale napriklad sjezd po volnejch sutrech z Malga Grassi na Garde vedla. Nastesti to tenkrat vybirala ona, takze jsem nedostal sprdana. :)

    Predem diky za jakykoli informace!

    odkaz na Hundstein singletrail: http://blogs.alpengluehen.com/…intrag/2817/

    0 0
    • romachain  

      Do této oblasti spadá i Schattberg v údolí Glemmerstall. Dá se tam vyjet po šotolině od Jauseralm (místy hodně prudká, značená obtížnost černá), nebo lanovkou ze Saalbachu. Dolů pak vede X-LINE freeridová trať. My ale byly na HT, takže jsme z východního vrcholu přejeli na západní vrchol (další šotolinovej výjezd) a pak vede skvělej singl na chatu Hackelbergalm. Dál do údolí do Hinterglemm zas šotoliny. Rozhodně tento výlet při návštěvě této oblasti doporučuju, pro mě to byl doposud nejlepší MTB výlet ever.

      0 0
    • malamala  

      Zákazová značka na Hundstein je pořád, tuším, že nikdy tam průjezd na kole nebyl povolen. Záleží jen na tvém morálu, zda-li značky respektuješ či nikoli.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.