• adys42

Ahoj,uvažuji o nákupu gps navigace Holux funtrek 130pro, máte s ním někdo zkušenost, myslíte že je to vhodná volba? Jde mi především o využití map v terénu.Díky za radu.

0 0
    • marošek  

Ahoj, mam ji vice jak rok a naprosta spokojenost. Moznosti planovani trasy jsou v porovnani s jinymi ( garmin) vyrazne lepsi. Pri planovani routuje cyklostezky, turisticky znacky a mistni komunikace. Tam kde to nejde se vypne predvolba planovace a planuji se jen body ( mysi v pc klikam body v mistech lesnich ci polnich cest -konkretne tam kde meni smer), pak naskoci na turistickou nebo cyklo a planuje se dal … Mapy jsou krasne prehledne a orientace snadna. Samotny pristroj je ok jen displej je malicko vybledly a reakce na dotyk nejista v porovnanim s Iphonem. Jizda podle naplanovane trasy je pohoda, vidis kam jedes, pred odbockou te to upozornuje a s dostatecnym predstihem navesti dalsi zmeny. Doporucuji zakoupit i druby otocny drzak jde dat na predstavec nebo na hodni ramovou trubku.

0 0
    • JirkA  

Pokud bys měl zájem, mám Holux Funtrek 130 Pro na prodej. Použitý asi tříkrát, komplet balení včetně držáku na kolo.

0 0
      • PeLo72  

Omlouvámse, vím že to sem nepatří, ale nevím jak jinak kontaktovat. Pokud je nabídka aktuální tak mi prosím napiš na lorenz zavináč email.cz. Díky

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
VIP CZ Promo

Extra slevy jen pro bikeforisty

Jěšte větší slevy až o 15 % na kola i vybavení. Využij do 23.11. na mtbiker.cz