Holky z okolí Budějovic a Tábora do bikeparků

34 nepřečtených
  • jesss

    Jsou tu holky z okolí ČB a Tábora na ježdění po bikeparcích? Většina holek co tu jezdí, tak jsou o víkendu zaneprázdněný kalbama, učením nebo prací… Nebo se pro změnu bojí ošklivýho počasí nebo mokrý traťe… :-( Člověk si pojezdí i sám, ale když jezdí víc lidí, tak to stojí za to :-)

    0 0
    • jesss  

      No ty voe, tak to vypadá, že ty chlapi maj pravdu, že ženský nejezdí a zase na to zůstanu sama :-(

      0 0
    • cabbage  

      Nechcete v tohmle počasí radši pořádat zápasy v bahně?

      0 0
    • Zinn  

      Řeknu to asi takhle…jen tolikrát, co bych na prstech rukou spočítal, jsem viděl samotný holky se projet na XC kole. S partnerama už víc, ale taky žádná sláva. A holku na AM/EN/FR/DH kole, jsem naživo neviděl žádnou :-) Takže asi si budeš muset vystačit s chlapama…

      0 0
    • Elwing  

      Njn, asi nerealny pozadavek. I v Praze bude samotnejch bajkerek na prstech jedne ruky. Jinak tohle pocasi neni o tom bat se mokre trate ale hazard se zdravim, niceni kola a nakonec totalni znechuceni.

      0 0
      • Smazaný účet  

        samotný bikerky jsou…ale jezdí vezměs cyklostezky a silnice, do terénu se moc nepouštějí…možná se bojí, páč ti bikeři jsou děsný zvířata, tak aby jí tam nějakej nezdobrovolnil…

        0 0
        • Elwing  

          Rikam bajkerky, ne buchty v krataskach pod prdel a pushupce na branicke cyklostezce ;)

          0 0
      • jesss  

        Elwing – Nemyslím tyhle sra*ky, co jsou momentálně venku, ale tadyjednou zaprší, je trocha bahna a prostě lidi do toho nevlezou. Když je moc sucho, tak se práší, když zaprší je moc mokro… DOkud to nejsou teda takový srágory jako tenhle víkend, to souhlas… Škoda, že je Praha daleko, na jednom závodě jsem potkala dvě Pražandy a normální baby, co se prostě nebojej trošky bahna… Holt budu muset asi jezdit do jiného kraje :-)

        0 0
        • Nimrod  

          úplně jsi mi připomněla, jak jsme s kamarádem na konci zimy před 5? lety jeli na zlo shore. nahoře bylo trošku sněhu, dole spíš bahno, on si nandal takovou tu chemickou pláštěnku (vozil ji i jouda v ten čas) a krásně jsme zajezdili, jen jsem mu pak trošku zasral volvo, když jsem si sednul na sedačku… :-)

          když jsem načal zlo, jezdíš tam? jezdí tam ještě vůbec někdo? jsme to tam museli skoro prosekat, když jsme tam byli poprvý nějakých 7 let zpátky (a to bylo nedlouho po tom, co skončila da-li-da, takže v podvědomí to ještě bylo). korýtko bývalo vyjeté podstatně lépe, tam se asi ještě občas někdo pohoupe..

          fotička (všechny, který mám, jsou mázlý) focena nahoře, takovej nehezkej posíláček, dole párek (dudák) – kuba pádecký (jezdí ještě?), fotil nejspíš samotný jouda

          0 0
          • jesss  

            Hele, když jedna kámoška ještě nejezdila závody a neměla zkoušky ve škole, tak jsme jezdili v zimě – pěkně 30. prosince jsme jely na Lipínko, pojezdily – taková pohoda, sice bahýnko, netušící lyžaři, ale prostě pecka! Tohle mi chybí. Jezdím krátce, teď mi začíná prakticky druhá sezona, takže tretičky zatím moc obježděný nemám a poznávám :-)

            0 0
            • Nimrod  

              jasný… holt občas je třeba dělat i něco jinýho než jezdit na kole.. :-)

              koukám na et bikez, jestli tam je ještě starý video ze strunkovic… a už není… tak kdyžtak si ho sosni , ať víš, co tam kdyžtak je :-)

              0 0
            • jesss  

              Ooo, pecka díky

              0 0
            • Nimrod  

              tož, myslel jsem pořádání akcí, nikoliv web :-) ale mrtvý je oboje, už z toho zbyl jen náhrobní kámen a pár vzpomínek…

              0 0
              • jesss  

                Tak je potřeba to oživit. Je to o lidech. Tuhle jsem vyrazila na jeden sranda závod – Lipánek – nikdo nechápal, kolik se sešlo lidí a ta atmosféra – prostě paráda – očivididně k tomu lidi ještě jsou :-)

                0 0
                • Nimrod  

                  jo, když tady kluci dělali mini závod, tak také leckdo přijel, ale už tu není žádná „veká organizace“, která by pro to něco dělala systematicky… osobně jsem nikdy nepochopil smysl jakéhokoliv závodu, spíš to beru tak, že se na těch tratích jezdilo, udržovaly se, mohl tam kdokoli kdykoli přijet a pojezdit… strunkovice jsou výjimečný i tím, že doporodci se rádi chodili dívat na závody, nikomu to tam nikdy nevadilo… a teď o tom nikdo pořádně ani neví, mi přijde

                  jinak jo, je to o lidech, ale pro jednoho je něco takovýho málo, chce to spíš několik jedinců, kteří mají fůru volnýho času a přitom maj co do huby a zvládaj jezdit po jihu čech… takových moc není. pak je to takovýhle roztříštěný… ale pokud ti nevadí bikeparky, nemáš je všechny najetý a nenudí tě, tak ti asi tohle nevadí. já si vždycky raději zajezdil jen s pár kamarádama na lokálních cestičkách, kde jináč nikdo nebyl… a zrovna na zlu, je to krásný, nahoře převážně jehličnany, dohle spíš listnáče, nádherný stromy obalený hederou helix (nemůžu si vzpomenout na český název), do toho občas nějaký skalka… jo, mám to tam rád… :-)

                  0 0
              • kali222  

                ja to pochopil. spis me prekvapilo, ze to jeste existuje. :)

                0 0
        • Elwing  

          No tak to jo, lekla jsem se, ze chces jezdit v tomhle. Myslis Katarinu na Lipankovi? Rikala at jedu s ni, ale mela jsem jinou akci (ne skolu, praci ani kalbu ale krosovy bezecky zavod). Shodou okolnosti mame vedle ve vesnici barak, ale na te trati jsem si jeste nezajezdila :)

          0 0
          • jesss  

            Ta tam byla taky, to vím, ale pak ještě jaká si Barča a Verča :-) Sešlo se nás 6 ženskej a byla to paráda. Škoda, že jsi nejela, fakt se tahle akce zadařila neuvěřitelným způsobem a to i přes děšť :-)

            0 0
            • Elwing  

              6 zenskejch tak to je bomba, na CP DH na Monici byly 2. To o leccem vypovida. Ja zavody nejezdim, ale takovehle pohodove akce bych se zucastnila. Jela jsem akorat Chainless vloni na podzim a to bylo asi taky 8 holek. Supr.

              0 0
              • jesss  

                Já taky na závody nejsem, ale tak Lipánek byl spíš takovej srandazávod – stejně jako bejvá Lipínko… Jinak taky závody jdou mimo mě. Ale je pecka, když se na pojezd sejde víc ženskejch. Teď jedeme na konci měsíce do Livigna na týden a budeme tam 3 ženský – což vidím taky jako úspěch :-) Přeci jen klucí maj trochu jiný tempo než my ženský. Nebo nevím jak jezdíš ty, takže mluvím za holky, se kterejma tu jezdím já…:-)

                0 0
                • Elwing  

                  Moc dobre vim jak to myslis :) s klukama fakt nesouperim, z toho uz jsem vyrostla.

                  Do Livigna jako jen do bikeparku nebo i jezdit traily?

                  0 0
                  • jesss  

                    Jedeme na týden, takže oboje :-)Bude na všechno dost času. Když už si to užít, tak se vším všudy. Je to pro mě premiéra, tak se tam fakt těším a jsem ráda, že nás jede víc ženskejch…

                    0 0
                    • Elwing  

                      Tak hlavně ať vyjde počasí. Taky jedeme na konci června do Francie na sjezďáka a modlím se, aby se počasí uklidnilo.

                      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse