• Motyll

    Chystame se na Velikonoce do Amsterdamu a okoli. Nemate nekdo tip na rozumny ubytovani v Amsterdamu?. Tim si predstavuju tak max 40 EUR za B&B… Ptam se, nez se pustim do googlovani. Kdybych jel sam, tak jedu na blind. Ale jedu i s drahou polovickou…

    0 0
    • BorisFR  

      Čau, předevčírem jsem z Amstru přiletěl. Zkus se podívat tady: www.hostelbookers.com/…s/amsterdam/ Já jsem bydlel tady: www.hostelbookers.com/…terdam/3445/ Snídaně kolik se do tebe vejde, a jinak všecko v poho. Ale měli jsme pokoj pro dva, tak to vyšlo asi na 70 éček za pokoj/noc. Není to málo, ale vlastní sprcha a záchod ti ty peníze vynahradí. Jinak nejlevnější pokoje byly pro 10 lidí a chtěli myslím kolem 25 eur za postel/noc. Doufám, že si to pamatuju dobře. :) Doporučuju vzít sebou dost peňez, protože to není levné město a taky embosovanou kreditku. Některé věci tam keš prostě nezaplatíš.

      0 0
      • Motyll  

        Diky moc. Ta cena je OK, myslel jsem 40 ojro/osoba/noc. Kladny body neco stoji :)

        0 0
        • BorisFR  

          Teď jsem si uvědomil, že my jsme tu cenu měli o něco menší, kvůli nějakým nesrovnalostem, ale víc jak 80 za ten pokoj nechtěli. Ale počítej s poněkud spartánským vybavením a poschoďovou postelí… ;-)

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.