Hledáme parťáky pro Labskou cyklostezku (07/2012)

4 nepřečtené
  • MobiLLion

    Ahoj všem cyklistům, jsme zatím 2 (26 a 58 let) a hledáme podobně nadšené pohodové cyklisty pro cestu z ČR (od hranic) k moři (cíl je v Cuxhavenu) po Labské. Ideálně bychom trasu jeli tak ve čtyřech, pokud o stejné cestě uvažujete a máte to stejně, dejte vědět. :-)

    Nejsme honiči kilometrů, jde nám o pohodovou jízdu a o to něco vidět. Spaní v kempech + na divoko. Zpátky do ČR pojedeme vlakem.

    Délku cesty plánujeme na cca 7 – 10 dní (podle toho, jak to pojede), start ideálně v týdnu od 9. do 13. července, ale dokázali bychom se případně i přizpůsobit (záleží na domluvě). Cestu nazpět absolvujeme určitě o víkendu, kvůli o hodně nižším cenám vlaků (skupinová jízdenka přes celé Německo za 40 EUR).

    Hledáme kohokoliv, nezáleží na věku ani pohlaví. :-) Hlavní je dobrá nálada a užít si cestu k moři „po svých“. :-)

    0 0
    • dipous  

      Mě už to láká dlouho a u piva se o tom občas debatuje, neb bydlíme na břehu Labe. Nicméně letos na to nebude určitě čas ( a už vůbec ne v tomto termínu), ale byl bych rád kdybych si o tom mohl přečíst pár řádků. Takže doufám, že se pochlubíte :-D Moc Vám držím palce a užijte si super výlet.

      0 0
    • like.n0.other  

      ahoj, zní to zajímavě. zkus mi o tom napsat něco víc. já jsem dneska měl jet na bajku do slovinska, ale nevyšlo t organizačně… ten termín je na pevno?

      0 0
    • HarryTP  

      Uz jste doma?

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.