Hledám instruktory Indoor Rowingu

8 nepřečtených
  • Bigfoot

    Hledám instruktory skupinových lekcí cvičení na veslařských trenažérech – do Sportcentra Evropská v Praha 6 ve Vokovicích, popř. do Squashcentra Vinohrady. Případný nedostatek zkušeností s veslováním lze rychle dohnat; podmínkou je spolehlivost, zodpovědnost, entusiasmus a pozitivní vztah ke sportu i k lidem. Výhodou mohou být zkušenosti s vedením některého skupinového cvičení. Ukázková lekce, školení a materiály budou poskytnuty zdarma. Více informací na www.conceptfitness.cz. Pavel Šmolka, tel. 739 626 701

    0 0
    • karliner  

      Nač instruktor? Sedneš, taháš dokud můžeš, pak opřeš tyčku a jdeš dom :-)

      0 0
      • Prtko.cz  

        Krásně řečeno.:-)))

        0 0
        • Bigfoot  

          První důvod je dost podobný jako u stacionárních kol/spinningu – pro hodně lidí to je ve skupině zábavnější (v uvedených fitcentrech je k dispozici 13, resp. 10 veslařských trenažérů). Navíc pohyb u veslování je hodně komplexní, většina lidí ho nemá tak zmáknutý jako jízdu na kole a přinejmenším zpočátku se hodí mít někoho, kdo může vše vysvětlit a upozornit na případné chyby. I když uznávám, že jsem asi trochu zaujatý.

          0 0
          • _tomin_1  

            Presne tak, spravna technika veslovani je o dost narocnejsi na zvladnuti nez technika jizdy na kole. Clovek se nestaci divit co v te posilovne obcas vidi na tech trenazerech:)

            0 0
    • Beeda  

      asi bych spis zkusil veslarske forum…

      0 0
      • Bigfoot  

        Já už přes veslo.cz párkrát instruktory verboval, tak jsem tam nechtěl zas agitovat. Teď jsem ale zjistil, že naposled to bylo už 10/08, tak si to snad už můžu zas dovolit. Jdu na to..

        0 0
    • Bigfoot  

      Kdyby někdo uvítal motivaci k pravidelnému pohybu přes zimu, ozvěte se, kvalitní instruktory skupinového veslování stále sháním. Další možnost jsou uzavřené lekce pro známé a kámoše. Pavel, tel. 739 626 701

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.