• SugaRace

    Ahoj všem, zejména majitelkám něžného pohlaví…:o) Hledám fajn silničářku z Ostravska v přiměřeném věku (tedy cca do 30), pokud možno nezadanou, samostatnou, nezávislou, zábavnou, šikovnou, sympatickou, tmavovlasou, štíhlou, vzdělanou…výkonnou a univerzální. :o) Tak nějak jezdím po Ostravsku sám, jezdím silnici k MTB, do odlehlejších končin se přepravuju škodovkou, čas od času jezdím nějaký ten závod a maraton…hledám do dvojice výše charakterizovanou holku, která cyklistice propadla stejně jako já. V září plánuju silniční výlet do Itálie (cesta škodovkou), takže co kdybysme jeli ve dvou? Nebráním se rovněž společným vyjížďkám, tréninkům, výletům, trekům. V případě, že to některá čtete, a v charakteristice jsi se našla, odpověz :o)

    0 0
    • roud  

      no do řiti takovou bych chtěl taky :o) (sorry za ten vyraz ale opravdu si mysliš že se tu najde naka baba pro tebe ???)

      0 0
    • Matts.  

      Si myslíš, že takýto idol čaká kým napíšeš do fóra. Takú babu treba trpezlivo hladať, prípadne si takú vychovať.

      0 0
    • Blade  

      No podle té úvodní věty bych ti poradil, ať si v sexšopu koupíš umělou vagínu :-D Jinak teda hodně štěstí, no :o)

      0 0
    • nooski  

      Tak to je sranda:) Nevím jak moc koukáš na kole kolem sebe, ale silničářek moc není, teda aspoň na tom Ostravsku (nevím jak jinde). A co teprve tvůj přesný seznam požadovaných vlastností!:D Po takovém výčtu máš omezené možnosti a pokud už nějakou najdeš, tak zae nemusíš vyhovovat TY. Musíš si tedy vzít své specifické parametry, hledat mezi „civilistkami“ a siliční cyklistku z ní teprve udělat:)

      No a mimochodem doopravdy chceš babu tahat sebou i na kole? Pro mě je často kolo prostředkem svobody, kdy můžu vyjet sám a nemusím nic řešit;-)

      0 0
      • Mug  

        Jeho popisu odpovídá jen pár chlapů :-)) Taková baba už bude tutově zadaná. Jinak hodně štestí a pak dej vědět jak jsi dopadl a založ tread Foto silničářky ;-)

        0 0
        • nooski  

          Tak nemusí být zadaná ;-), ale pochybuji že se mu dostane odpovědi od jakékoliv silničářky:) Ten výčet vlastností je doopravdy úžasný a mnoho napovídá:) Ještě mě celkem pobavilo že se do odlehlých končin přepravuje škodovkou a nikoliv autem:) Když už bych zmiňoval nějakou značku, musel bych mít v garáži něco extra (ikdyž chtěl možná upozornit na vrozenou skromnost). P.S. Nic proti škodovkám pochopitelně, slušná auta za celkem slušnou cenu:)

          0 0
    • Peslezedirou  

      :oD)))

      Slabota, si zapomněl napsat jak chceš aby vypadala, nohy, , zadek, vlasy, oči, kozy. Tamovlasá, štíhlá, to je popis sim tě!

      Pak taky jak je situovaná, prachy, byt, akcie, podílové fondy, aktiva, pasiva, celé její portfolio atd..

      0 0
      • Zerocool  

        zapoměl si na rozvahu a výsledovku:)

        0 0
      • Luka  

        no nerada bych se nejake silnicarky dotkla… ale uz jste videli – nekdo tady – NESTIHLOU silnicarku???????

        Ja teda videla na dovce nestihleho silnicare, ale i kdyz byl pohled nadmiru smesny, mel muj udiv a sympatie, ze nesedi na prdeli a hejbe se (a ze si naserviroval slusnej kopec!)… toz to jen pro upresneni.

        0 0
        • nooski  

          Neštíhlých silničářů je:) Já sám 175cm/72kg nepatřím k ukázce typického silničáře ale co nadělám, když furt přibírám a do kopců se mi stejně jezdí čím dál líp…

          0 0
          • Luka  

            tohle melo tak 140kg… xxl dres zariznutej na hlavnim faldu tesne pod tepakem cely to bylo takovy beztvary… ale i tak, fakt smekam.. opravdu. Vazim si lidi se dokazou dokopat k tomu, aby na sobe zmenili to, co se jim nelibi. Kor kdyz to neni vubec jednoduchy a zadarmo.

            0 0
            • nooski  

              Tak to už musel být pěkný řízek, kámoš má taky přes 100kg a ne zrovna atletickou a svaly hrající postavu, ale bohužel tento rok se více věnuje gaučingu. Je třeba ocenit, že se někdo s těmito kily rozhodně bojovat a shodit.

              0 0
            • Luka  

              Tady Habib, nechci se prehlasovat, tak pisu jako Luka :))) Jen malou poznamku – ten dres a katata byly ruzovo-modry :))

              0 0
        • roud  

          máš něco proti neštíhlým silničářum ?

          0 0
        • Martin  

          mých 190/105 není zrovna ideál chrtího BMI :-)

          NĚCO PROTI? :-D

          0 0
          • Blade  

            Kdybys napsal 160/65 tak by se určitě něco našlo, ale takhle si fakt netroufám cokoliv říct :-D

            0 0
            • Martin  

              já jsem mírumilovnej, ani černou magii nepoužívám, takže klidně do mě :-D

              0 0
              • Hanato  

                Kua, merime stejne ale mas o 30 kilo vic, to jsou asi ty svaly co me chybej :-P

                0 0
        • Peslezedirou  

          Všechny závodní žiletkářky jsou vysoky 165 cm, 60–70kg, kratký nožičky, slušný kejtičky, velký zadky, na krátko ostříhané. Dát jim bambitku tak sou z nich slušný zbojnice…

          0 0
    • bufallo  

      doporucujem si prestudovat tento clanok ako si vychovat babu podla svojho zelania… je to sice o skialpinizme, ale prehodte si to na bike…

      Milý kolego, Gratuluji ti tvému rozhodnutí pořídit si dívku. Tímto krokem jsi se dostal na důležitou křižovatku. Existuje několik variant tvého dalšího počínání. První, podle mého názoru nejsnazší možností je, ponechat si dívku jen tak – na hraní. Nebezpečí tohoto kroku však může být, že se to tvé dívce brzy přestane líbit, uteče ti a už ji nikdy neuvidíš. Já jsem se vydal cestou druhou, zvláště trnitou. Rozhodl jsem se, vyplnit jí její volný čas činností smysluplnou a hodnou „celého muže“. Během letošní sněhové sezony se tak moje dívka stala plnohodnotným skialpinistou. Přátelé, pokud se budete před pořízením dívky snažit najít nějakou vhodnou literaturu na téma „přerod dívky ve skialpinistu“, pravděpodobně neuspějete. Vhodnou publikaci jsem hledal po knihkupectvích ve vyhlášených alpských střediscích – a nic. Možná tedy s vděčností uvítáte pár rad od člověka, který se tímto problémem v současné době intenzivně zabývá.

      1. MOTIVACE S přípravou začni už na začátku léta. Ve chvílích, kdy bude tvé dívce to největší horko, nenásilně zaveď řeč na téma „jaké by to bylo asi na sněhu…“, měj připravenu nějakou motivační fotografii – jako třeba pár – on a ona, malují na neporušeném prašanu osmičku, nebe bez mráčku, v pozadí některý z alpských velikánů. Vyvaruj se fotografií zachycujících skialpinisty při výstupu!!!

      2. KONDIČNÍ PŘÍPRAVA Nějakou vhodnou, zábavnou pohybovou aktivitou se snaž o rozvoj kondičních schopností své dívky. Doporučuji společné vyjížďky na kole, horskou turistiku, běh. Při každém takovémto tréninku přijde okamžik, kdy dívku daná aktivita přestane bavit. Pak ještě chvilku pokračuj, ale včas přestaň. Kdy nastalo toto „včas“, musíš citlivě odhadnout – hlavně ne moc brzy! Při vašich společných zimních toulkách bude totiž potřeba, aby se tvoje dívka uměla občas „tak trochu kousnout“.

      3. NÁKUP MATERIÁLU Milý kamaráde, bude těžké ji přesvědčit, aby investovala nějakých třicet tisíc korun do něčeho, čehož krásy ještě nepoznala. Buď připraven se také otřást! Prvním požadavkem na materiál je, aby byl krásný! Druhým – aby byl barevně sladěn. Funkce výzbroje je pouze ve tvých rukou – ji s tím nezatěžuj. Hmotnost všeho minimalizuj! Výběru vhodné obuvi věnujte obzvláštní pozornost – jakmile se jí jednou udělá puchýř, může to znamenat konec. Nechtěj po ní, aby si sama pořídila základní bezpečnostní pomůcky – jejich význam bude jistě podceňovat. Chceš-li tedy, aby tě někdy vyhrabala anebo v opačném případě budeš-li chtít si ji později vyhrabat sám, kup jí to. Průhledný červený Barryvox je tak krásný! A pokud má batůžek žlutý, přeci jí nekoupíš modrou lopatu!

      4. NÁCVIK ZÁCHRANY ZASYPANÉHO Tento nácvik musí vždy brát jako hru. Možnost reálného využití nacvičovaného sice nastiň, ale hlavně ji nezastraš. Při hledání schovaného pipsu nezapomeň přibalit nějaký drobný dáreček – osvědčily se malé kindr-čokoládky /ale zase bacha, aby ti moc neztloustla/, při intenzivnějším tréninku stačí kousek müsli tyčky.

      5. ZÁKLADNÍ SJEZDOVÁ PRŮPRAVA Před zahájením vlastního skialpinistického výcviku není od věci několik dní věnovat pouze nácviku a zdokonalení sjíždění s podporou vleků. Postupně se můžete pouštět i mimo upravené sjezdovky. Zpočátku vybírej takový terén, aby to dívce pokud možno šlo. S postupným nácvikem vybírej terén náročnější. Nejdůležitější je chválit, chválit a chválit. Ale pozor nechvalte pouze techniku jízdy ale hlavně „jak krááásně na těch lyžích vypadá“!

      6. JEJÍ PRVNÍ KRŮČKY Při plánování prvních společných skialpových dobrodružství je nutné zajistit několik důležitých věcí. V první řadě je to dokonalé počasí. Musí být azuro, možný je sem tam nějaký ten mráček nejlépe ve tvaru něčeho roztomilého. Nedopusť, aby dívce bylo zima. Pro tuto eventualitu jsi to Ty, kdo má v baťohu nějaký ten svetřík navíc. Druhou, neméně podstatnou podmínkou úspěšného začátku je vhodný poměr výstupu ku sjezdu. Není vhodné, aby se dívka hned na úvod dozvěděla, jak to doopravdy je – půl dne do kopce, patnáct až dvacet minut z kopce. Nejlepší je, necháte-li se pokud možno co nejvýše vytáhnout lanovkou, poté absolvujete nějaký ten kratší výstup nezbytný k tomu, aby se vaší aktivitě dalo říkat skialpinismus a pak hurá dolů až do údolí.

      7. VAŠE DALŠÍ SPOLEČNÉ KROKY Nezapomeň, že pro tvou milou může být cíl cesty jiný než pro tebe. Zatímco ty chceš vrchol případně nahlédnout, aspoň do sedla – jako co že je tam dál, pro ni je cílem čajíček ve vytopeném domečku, nebo svařáček dole v údolí v iglúbaru.

      Túru nikdy nezapomeň večer zhodnotit, snaž se vždy nalézt co nejvíce věcí, v čem byla ona úžasná. Svou dívku hodně fotografuj – ráda se pak pochlubí svým kamarádkám v údolí, jaká je drsňačka. Postupem času se může stát, že začne být rychlejší než ty. Neváhej proto si ji přivázat na lano pod záminkou bezpečnějšího postupu. V neledovcových oblastech se toto však může stát terčem posměšků.

      Milý kolego, doufám, že ti těchto několik rad pomůže udělat ze své nové dívky skialpinistu, nebo ze své staré dívky nového kámoše do hor. Každopádně vám v tomto přerodu přeji oběma hodně štěstí. Pokud se ti však tvůj záměr nepovedl a ona ti v průběhu výcviku utekla, nezoufej – nebyla tě hodna /případně jsi ji uštval/. Pořiď si novou a zkus postupovat cestou číslo jedna nastíněnou v úvodu.

      Skol!!!

      0 0
      • Luka  

        !!!! vyborny.. a i postupove spravny postup.. chvalit, chvalit, hodnotit :D

        0 0
      • Martula  

        Hezký! :)

        0 0
      • dizel  

        To je ale hrozne infaltilne – spravat sa k nej ako k rozmaznanemu decku. No ale da sa to skvele aplikovat aj na bike. Dik :)

        0 0
    • rasto  

      je zajímavé, že zatím Ti odpověděli samí chlapi. nechci Ti brát iluze, ale zde na B-F to jinak nebude.

      0 0
    • Biker jak Pes  

      A ještě se kvůli tomu registrovat … tsss :DDD

      0 0
    • Elwing  

      No na cestu škodovkou se každá chytne :) a taky na tvé úžasné vlastnosti, které jsi tu pěkně popsal… no ale ftip dobrej

      0 0
      • Lance  

        on to ale asi nebyl ftip:) a jak vis,ze nema treba superba? je videt,ze je to hoch skromny a nechce zadnou, ktera jde po prachach, ale ty jsi na ty porschaky vid?:)

        0 0
        • Elwing  

          :-D já myslím, že je to ftip…

          0 0
          • roud  

            heh každej je na peníze ja bych taky šel do hezky bikerky s porschakem :)

            0 0
            • Elwing  

              když někdo napíše škodovka, myslí tím stodvácu a když to napíše do „seznamovacího inzerátu“, tak si dělá prdel… podle mě :) anebo je na Ostravsku stodváca dobrý auto? :)

              0 0
              • Lance  

                a co kupe rapid nebo garde? inzeraty jsou na houby, idealni je se ptat na rovinu "Chces me? Chces to: a hned vis na cem jsi

                0 0
                • roud  

                  xD mam dost xD xD xD

                  0 0
                • Manas  

                  Nevim jak to delas, ale vzdycky to hrozne rozseknes a musim se tlemit :-)

                  Hele, 3 dverova Skudka, na tu by chytnul jedine tunerku :-)

                  0 0
    • bufallo  

      ja som tiez jednu videl, sice iba od zadu, ale aj to stalo za to.. ked sme slapali na Kralovu studnu cez Bystricku dolinu, pred nami isla jedna baba, no zadok mala dost velky, to je pravda, ale stehna, ja mamm dve ake ona mala jedno… a nie a nie ju dohonit… aj sa nam stratila z dohladu.. az ked sme prisli na Kralovu studnu, mohol som sa povedzme pokochat.. poriadna masina…

      0 0
      • roud  

        nie a nie dohonit muhehe :)))))))))))))))))) xD

        0 0
        • SugaRace  

          VY HAJZLOVÉ!!! :o))) (omluvte můj výraz, ale oslovuji vás všecky komplexně a nemá smysl vás oslovovat individuálně (vyjma majitelek něžného, ovšem nezadaného, pohlavi)). :o))) Inzerát je podán záměrně a to vážně, byť s předpokladem, že do pojetí inzerátu začnou rýpat ti největší kecalové, ale přesto jsem to udělal. Proto se už k tomuto nevyjadřujte a ponechte prostor pro seriózní nabídky ze stran sličných štíhlých silničářek. :o) DÍKY! :o))) P.S: a škodovka to je, velká, prostorná, úsporná :o) Tak.

          0 0
          • Peslezedirou  

            Sem ti chtěl poradit a ty takle? Nevděčníku…

            0 0
          • Lance  

            vis co vyjedem spolu a mozna neco najdem, ja se s tou octavkou v kombajnu 1,9 TDI svezu:) jinak myslim si,ze splnuju vse co zadas, krom carky a navic jsem a umim byt hooodne mily:)

            0 0
            • Luka  

              :) s tim kombajnem.. si dycky vzpomenu na kolegovo hlasku: „nojo, to bylo fáro, číbrný, v kombajnu, na hlínách a v bílym kožichu“

              0 0
            • kudlanka32  

              v tomhle prispevku mas ale zrovna blby pohlavi:))

              0 0
            • yoggi  

              jasne strieborna ochcavka f metle a f TDI to je to prave pro opravdove muze :))))

              0 0
          • Blade  

            By mě zajímalo, co furt máš s tím pohlavím? Ta umělá vagína bude opravdu nejrozumnější řešení :-DDD

            0 0
          • Nehas  

            Š 1203 ???

            0 0
          • yoggi  

            jasne strieborna ochcavka f metle a f TDI to je to prave pro opravdove muze :)))) este si zabudol doplnit jak to jede vocpoda slapnes na plyn a zadymis celu krizovatku CHRO CHRO CHRO CHRO to je to prave a este si daj tu zltu cedulku na auto SEXI BOY a zarucene zbalis kazdu a len sa budu hrnut :) ty musis byt iny zolik.

            0 0
            • SugaRace  

              Promiň, trošku mi tady asi vynechávají písmenka…nejspíš mou vinou…ale ta cedulka má být žlutá nebo zlatá?

              0 0
            • SugaRace  

              Promiň, trošku mi tady asi vynechávají písmenka…nejspíš mou vinou…ale ta cedulka má být žlutá nebo zlatá?

              0 0
              • Nehas  

                Kdyby myslel zlatou napíše zlatum, když myslí zlutou napsal zltu.

                0 0
                • Nehas  

                  zlatu ne zlatum

                  0 0
                  • SugaRace  

                    No tak pardon, že jsem se zeptal…nemůžu za to, že je slovák (nič proti), snaží se psát zajímavě a ještě mu vyskakují písmenka…tak jsem to zle pochopil, ty ajnštajne :o)

                    0 0
          • JMT  

            velka prostorna usporna skodovka ? neverim, zatim sem nevidelk nic co by tomu odpovidalo

            0 0
        • bufallo  

          myslel som dobehnut.. hadam si nebudem honit na biku a to este v takom brutalnim stupani a upeku…

          0 0
    • bufallo  

      uz sa nam to nejako zvrhava… pomaly budeme asi zakladat thread bike a sex… co vy na to??? alebo sex na bike???

      0 0
      • SugaRace  

        VY HAJZLOVÉ!!! (tentokrát všichni aktivně píšící) :o))) Žádné thread Bike a sex…tohle je MŮJ thread…tady se já seznamuju se sličnými silniČÁRKAMI…os­tatní držte klapačkyyyy!

        0 0
        • Biker jak Pes  

          to tady můžeš rovnou zamnknout … :DDD

          0 0
          • SugaRace  

            Hele, zrovna ty tvoje připomínky mě začínají kakat čím dál víc! :o)) Na beskydu jsi to prokakal a teď si tady budeš otvírat pusu, joo?

            0 0
        • jimmek 2  

          Ty sorry, ale já mám fakt pocit, že každou chvíli napíšeš: „vážně jste tak blbí že jste mi to sežrali…to byl vtip…“ tak už nás nenapínej a napiš to…nebo sem vážně z tohoto vedle

          0 0
          • SugaRace  

            Tssss, nemyslíš, že tvá výše uvedená připomínka je více než nezdvořilá?

            0 0
        • mr.antik  

          a že jich tu je… osobně nejvíc holek závodnic jsem viděl na nějakejch závodech v kategorii juniorek a kadetek

          0 0
        • kudlanka32  

          kdyz napisu cu*ak se smajlikem tak to bude taky mily? :)))

          0 0
        • Luka  

          ono to mas fuk, bo ten dred uz tu jednou byl..... a taky dred o curani… ten byl povedenej :)

          0 0
          • SugaRace  

            NO NIC, vidím, že jsem díky tomuto inzerátu natrefil jen na filozofy a rádoby chytráky…proto VÁS VŠECKY (tentokrát už ne hajzly…) PROSÍM, abyste další thread ve stejné podobě již ignorovali a nevyjadřovali se v něm (své podstatné jste si již řekli právě ZDE) a proto vás opětovně žádám, abyste v tom novém threadu nechali prostor pro konverzaci mou s právě zmíněnými silničářkami toužícími po seznámení se mnou. Díky, with love, sugaRace :o)

            0 0
            • kudlanka32  

              v tom pripade doporucuju seznamku.cz :)

              ale me se zadna neozvala…ze by to bylo tou fotkou? :)))

              0 0
            • Blade  

              MMT! To chceš hledat to svý něžný pohlaví v dalším dredu? To chceš kvůli tomu svýmu pohlaví zakládat další dred?!

              0 0
            • Luka  

              ty me bavis… myslis ze ti nejaka napise? … ee--- zensky jsou rady, kdyz chlap dela prvni krok (a to neni inzerat). Nejdriv si nejakou vyhlidni, oslov ji, zapred konverzacku, navaz na to svihem…

              I kdybych byla volna silnicarka, tak ti nenapisu… tohle proste je divnej styl. Krom toho zavani jarinem :)

              0 0
              • SugaRace  

                TÁHNĚTE HAJZLOVÉ!!! :o))) Luko, odpusť, k tobě bych si to nedovolil :o)

                0 0
                • Lance  

                  jinak nez zadas thread treti, protoze ten druhy jsem ti uz asi mirne pokazil, tak bez k umyvadlu a pouzij ruce – uvidis jak se ti ulevi a uz dalsi pohlavni thread nezalozis garantuju ti to na minimalne pul dne:))))))))

                  0 0
                  • Peslezedirou  

                    Kámoše jsme přistihli na škole v přírodě, dostal přezdívku masturbátor.

                    Kdo je bez viny hod kamenem, že :o)))

                    0 0
    • jimmek 2  

      ty jo, si snad děláš pr*el či co? Takový ideál to snad ani nejde. Nic proti děvčata, ale ze své zkušenosti vím že není možné najít holku která má všechny tyto vlastnosti: krásná, inteligentní a umí vařit No a ty chceš najít ještě ideálnější ženu…

      0 0
      • SugaRace  

        To víš…viděl jsem dokonalou…dlouhý nohy, skvělá pleť…a má mulťipas :o)))

        0 0
        • Peslezedirou  

          Tak vo co ti jde, furt nevím jestli chceš hodnou a nebo hezkou? Takle těžko pomůžu…

          0 0
        • bufallo  

          ten tvoj inzerat by sa skor hodil na stranku sci_fi.eu.. ale ked boh da, mozno aj motyka vystreli… tak ti prajem vela stastia, ja som svoju vyvolenu nasiel na zoznamka.sk a som spokojny… skus aj inde hladat, ked baba jazdi na bike, to neznamena ze bude v kuse sediet pred kompom a citat bikerske kecy na nete…

          0 0
    • jimmek 2  

      Teda jsem tady nový a většinou čtu a občas něco napíšu, ale tenhle thread mě velice pobavil, fakt sem myslel že je to vtip, ale on vážně založil nový, tak to je asi fakt vážně zofalství a ne vtip

      0 0
      • SugaRace  

        Já ti dám zoufalství!!! Jenom počkej, až budeš vytahovat z předního kola klacek…vzpomeneš si! :o)))

        0 0
        • jimmek 2  

          Tak teď nevím co tím pan S. chtěl říct?

          0 0
          • Blade  

            No až budeš vytahovat ten klacek z kola, tak on k tobě zezadu přistoupí…a bude mít po problému a už nebude potřebovat žádnou seznamku :-D

            0 0
          • Peslezedirou  

            Chce se ti ukájet na tvém předním kole, bacha na něj…

            0 0
            • Luka  

              no nebo on sam se svym prednim kolem… ovsem za prve nevim, jak tuhle uchylku nazvat, a za druhe… treba za jizdy… no.. neni to nebezpecne? Nova SM technika: strkat ho si ho za jizdy do predniho kola? .. ale zase zejo… vyzaduje to bud hodne pokrocile bike skills, a nebo velke obdareni od panaboha :D ..

              promin S.. kdyz to se nedalo odolat :D

              0 0
              • SugaRace  

                Šak já vám to na drtiči spočítám!!! :o)

                0 0
                • Luka  

                  my si nic nikam strkat nechceme.. tedy nic do predniho kola, ze :D ale urcite te poznam, protoze jestli v te teorii jsi ten druhy pripad, pak onu vec budes mit jiste vmotanou v prednim kole, nebo pripadne jen zavesenu na riditkach, a myslim, ze te neprehlidnem :D

                  0 0
    • rasto  

      radeji to napis do pelotonu, zde neuspejes! a vubec, myslim, ze neuspejes! neni nad live seznamovani, takhle nemas sanci!

      0 0
      • SugaRace  

        NO NIC. TAK JSME SE POBAVILI A NYNÍ JIŽ ZPÁTKY K VÁŽNÉ PRÁCI.

        0 0
        • SugaRace  

          ŘEKNU VÁM ALE, ŽE TO NENÍ OD VĚCI SI SEMTAM ZMĚNIT NICK A UDĚLAT SI ZDE Z PŘÍTOMNÝCH SEDÍCÍCH PRDEL. ČLOVĚKU TO V TÉ PRÁCI ASPOŇ TAK NĚJAK…LÍP…UTEČE.

          0 0
    • orca  

      Nechci rejpat a ani ti zrazoavat ideály (no v 29 už by jsi mohl být realista) Jakékoliv děvče které s tebou bude jezdit na silnici či v terénu a zároveň ty budeš z té vyjížďky něco mít – čili nebudeš se nudit atd. Tak buď tvůj fyzický fond je nadně a tím pádem těch děvčat na výběr je povícero a nebo jsi průměrně zdatný cyklista a v tom případě těch děvčat je opravdu poskromnu a rekrutují se snad pouze z týmů které jezdí závodně. Dále čas strávený společně na kole taky může doma chybět, pokud po dojezdu nebudeš veškeré práce dělit na 50%. Dále náklady je také třeba dělit 50–50 pokud máte mít výkonost stejnou (teda spíš 60–40 ve prospěch děvčete neb ona bude lepší než ty)

      takže drobet pouprav ve prospěch příjemných nedělních výletů svůj inzerát a bude to lepší a budeš mít větší šanci…

      0 0
    • MatyxCZ  

      Zkus pro začátek ty odlehlejší končiny a místo škodovky třeba nějaké auto … na to se nějaká slečna třeba dá zlákat, no a pak ji nauč jezdit na kole … ale zase ne moc, aby ti neujela :o)))

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.