• Smazaný účet

    Ahojte, dnes sem měl čas se mrknut trochu vic na kolo, všiml jsem si, že mi chrasti u hlavoveho složení. Takže jsem se na to mrkl. Už podle zvuku bylo jasne, že je tam bordel.. když se mrknu ze spodu jde vidět to ložisko..To co je červeně zakrožkované nemám, tím se mi tam dostává bordel nebo se pletu?(abych řekl pravdu víc se vyznám v motorkách a ložiska v krku řízení sem už parkrat měnil). Kompletně sem to vyčistil a poskladal zpět.. označení HL. složení je FSA tapered 1–1/8–1–5…

    počítám, že budu kupovat nové, tak jestli by jste mi poradila jake. a rád bych to stihl koupit zitra nebo v sobotu at mužu zase jezdit…

    Děkuji za rady

    0 0
    • Smazaný účet  

      *poradili

      0 0
    • teffe  

      Obrázek je z hl. složení, které má věnečky a to se mi nezdá že by se dávalo na tapered. Navíc kdyby ti tam chybělo to, co jsi zakroužkoval, ložisko by nemohlo chodit.

      Tady si zkus najít co máš na kole: http://www.fullspeedahead.com/…/22/HEADSETS je potřeba to rozebrat, změřit si průměr i horního ložiska, změřit nebo najít úhly vnitřních kroužků ložisek, atd.. Nebo to zkus vyfotit a hodit to sem. Jestli pospícháš tak to rozeber, vezmi si s sebou všechno co z toho vyndáš a zaběhni do prodejny.

      0 0
      • Smazaný účet  

        Diky za odpoved, tak sem pochpil ze mam s tema veneckama.. ten obraze sem dal protoze to vypada shodne s mojim hl. Ulozenim. Takze beru kolo a mazu do prodejny, dnes to asi nedam ale snad zitra to stinu.. A ti co je zakrouzkovane mi chybi kdyz jde videt venecek?

        0 0
    • scota  

      Lepší je zapouzdřené průmyslové ložisko. Velmi dobrá jsou např. Cane Creek 40, ale cenově jsou přes 1000 Kč. Výhodou je, že se dají kupovat jednotlivé součásti samostatně a daleko lepší utěsnění proti bordelu.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.