Headshok-špatně nasazený,nebo něco horšího?

11 nepřečtených
  • jonys

    Mám nově doma set Optimo+Fatty Ultra DLR,ale zlobí mě,že při otáčení řidítek to v pravý části otáčení jde ztuha.Co to může být?Udělal někde chybu te soudruh,co to nasazoval a je tam nějak málo narvaný ložisko,nebo nedej bože něco horšího? Teď to nemám u sebe.Mám pak zkusit máznout kladivem(přes dřevo) zespodu do vidle,nebo radši nechat rozdělat v servisu…?

    0 0
    • kubad  

      hlaváč na Cannona sou jen dvě ložiska :-) takže buď chyba v montáži, nebo je ložisko K.O. jedno se dá sehnat kolem 500Kč

      0 0
    • Vlado Jekyll  

      ložiská nebudú nasadené súosovo, treba vyraziť vidlicu, rukou pretočiť ložiská, musia isť zľahka a znova nalisovať do rámu. Ložiská pred montážou namazať po obvode vazelinou, najlepšie medenou.

      0 0
    • Daf  

      Mel jsem kdysi podobny problem u hlavoveho slozeni s vymennymi lozisky. Stejne jako bracha. V krajnich polohach jakoby rizeni tuhlo. Jenze po rozebrani hlavoveho slozeni se loziska vzdycky tocila zlehka. Kdyz jsem jednou rozebral samotne lozisko vsiml jsem si ze kulicky tam jsou volne a po stranach vice nalepene na sobe nez v predozadnim smeru, kde byly mezi nema mezery. Myslim si ze toto zpusebuje ten problem. Nikdy se mi to nepodarilo uplne odstranit :( Totiz po rozebrani to bylo chvili OK, po zajeti to zase zacalo tuhnout. Nastesti to na jizdu nema vliv, protoze pod takovym uhlem jsem nikdy riditkama nezatacel.

      0 0
    • jonys  

      Takže:mistru montérovi se zdálo,že ten gumovej kroužek by tam nepasoval…tak ho tam nedal.Čili tam chybělo jedno těsnění a v tom byl zakopán psík… Díky za rady a podněty.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.