• maark

    Tak se mě opět podařilo píchnout kolo,samozřejmě uprostřed lesa půl hodiny před setměním,narychlo jsem nasadil novou duši, nechal při tom půl litru krve komárům a podobné havěti.S pláštěm jsem se v tom fofru moc nerovnal,s tím,že za jízdy sedne třeba odstředivou silou? Zatím se mu moc nechce,existuje nějaký způsob jak mu pomoct?Třeba něčím ho něčím v místech kde sedí v ráfku namazat, nebo zase pracně srovnat rukama?Jak to řešíte ostatní? Jedná se o plášť s drátěnou patkou zn. WTB, model z hlavy nevím. Díky všem za nápady.

    0 0
    • zirecek  

      Upustit a zkoušet rukama silou. Někdy pomůže nafoukání na vyšší tlak.

      0 0
    • Hynas  

      Já osobně používám na tohle jen ruce…tam, kde není plášť nasazen na ráfek (ale je jakoby zastrčený), opřu dlaně a prstama se zapřu o druhou stranu a zatlačím dlaněma proti prstům a není boha, aby neskočil pěkně dovnitř. P.S: čím větší tlak, tím větší úspěch. :o) Někdy se podaří po plášti i z boku pošlapat…ale s citem :o)

      0 0
      • multib  

        máš taky recht. Pomůže praštit opakovaně kolem o zem, pocho, že v místě vpadnutého pláště.

        0 0
      • maark  

        Tohle se mě opravdu moc nedaří,když už ho jednou nafouknu tak už sním ani nehnu!Ale stejně to ještě zkusím,k tomu ho ještě pěkně pomlátím o zem.Vetšinou jenom po vypustím a rovnám a rovnám.:-(

        0 0
        • maxtor  

          Tohle jsem už tady taky řešil v jiném threadu. Měl jsem na silničním plášti bouli jak prase, protože jsem jej tak tak nasadil do ráfku a v tom místě prostě nezapadl. Poradili mi plášť namydlit a pak tam zajel jako po másle a nepoužíval jsem ani montpáky. Když měním duši v terému, stači jej trochu polét vodou z bidonu, mýdlo se rozpustí a jde to zase úplně hladce dolů i zpět.

          0 0
    • Pekáček  

      Někdy pomáhá ho přefouknout a zaskočí sám, takhle se mi samy srovnávaly Pythony legračně při tom lupajíc :o) Ale to chce nožní pumpu či kompresor.

      0 0
    • maark  

      Tak jsem si s tím včera večer trochu pohrál,je to o dost lepší.Plášť už to ma,ale asi za sebou,začíná se z boku trhat,tak,že už to stejně pořádně vycentrovat nejde,dělá se na něm trochu boule která hazí a asi to bude čím dál horší. Zase si, ale můžu udělat radost nějakým novým kouskem.:-)

      0 0
      • zirecek  

        Při natrhávání s tím už moc neuděláš. Krajní varianty jako sešít, podlepit, apod., myslím, za ten neklid nestojí, volil bych nový plášť.

        0 0
        • maark  

          S opravou ani nepočítám,nechci zůstat viset někde na cestě a složitým způsobem schánět odvoz domů :-),náhradní plášť sebou nevozím.

          0 0
    •  

      Baník pyčo!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.